Kuruluş Osman Yeni Sezon Oyuncuları Kimler? Kuruluş Osman 4. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

atv'nin fenomen dizisi Kuruluş Osman dördüncü sezonu için gün sayıyor. Osman Bey'in yeni sezonda Bursa ve İstanbul'un üzerine yüreyeceği Kuruluş Osman'ın yeni sezon oyuncuları da merak edildi. Bu sezon da kadrosunu yıldız isimlerle güçlendiren Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

Kuruluş Osman yeni sezon oyuncuları haberimizde. atv'nin fenomen dizisi Kuruluş Osman 4'üncü sezonuyla da fırtınalar estirecek. Osman Bey'in yeni yılda Bursa ve İstanbul'un üzerine yürüyeceği diziye birbirinden yıldız oyuncular da katıldı. Peki Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlıyor?

Ezberleri bozacak dördüncü sezonuyla Kuruluş Osman'da Osman Bey'in devlet kurmak için verdiği kıyasıya mücadele anlatılacak. atv'den yapılan açıklamaya göre dizi 5 Ekim Çarşamba günü 4. sezona başlayacak.

KURULUŞ OSMAN'A KİMLER KATILDI?

Kuruluş Osman dizisinin yeni oyuncuları da belli oldu. Geçtiğimiz yıl Teşkilat dizisinde rol alan Nihat Altınkaya'nın yanısıra Hakan Yılmaz, İperk Karapınar ve Miray Akay dizinin yeni sezon oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Başrollerinde Burak Özçivit, Özge Törer ve Burak Çelik gibi isimlerin yer aldığı Kuruluş Osman'ın yeni sezonu 5 Ekim'de başlayacak. Dizinin yeni sezon fragmanı da yayınlandı.

Kuruluş Osman Yeni Sezon Oyuncuları Kimler? Kuruluş Osman 4. Sezon Ne Zaman Başlıyor? ile ilgili etiketler kuruluş osman yeni sezon oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.