Kuruluş Osman Dizisine İki İsmin Vedası Gerçek Oldu! Nikola ve Gündüz Bey'in Tarihi Ölümü!

Rekortmen dizi Kuruluş Osman 94. bölümüyle iki oyuncunun vedasına sahne oluyor. Osman Bey'in İnegöl Kalesi üzerine harekete geçmesiyle ölümler de peş peşe geliyor. Nikola ve Gündüz Bey'in ölümü Kuruluş Osman'ın yeni bölümüne damga vuruyor. Peki Emre Basalak ve Erkan Avcı Kuruluş Osman'dan ayrıldı mı?

Kuruluş Osman yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Aksiyon dolu dizide bu hafta iki önemli oyuncunun vedası gerçekleşiyor. İnegöl Kalesi'nin kapılarını açmak üzere harekete geçen Osman Bey'in Bizans askerlerini kılıçtan geçirdiği sahnelerde iki yiğit de yaralanıyor. Kuruluş Osman Dizisine İki İsmin Vedası Gerçek Oldu! Nikola ve Gündüz Bey'in Tarihi Ölümü!

Osman Bey'in ağabeyi Gündüz Bey'in ağır yaralandığı sahne dizinin yeni bölüm fragmanına da damga vurmuş ve izleyiciler, "Gündüz Bey ölüyor mu, Emre Basalak Kuruluş Osman'dan ayrılıyor mu" sorularına yanıt aramaya başlamıştı.

Öte yandan dizinin ilk bölümünden bu yana kadroda olan ve Nikola karakteriyle hafızalara kazınan Erkan Avcı da Kuruluş Osman 94. bölümde diziye veda ediyor. Bugüne kadar Çukur, Karadayı ve Payitaht Abdülhamid dizilerinde başarılı performansıyla dikkat çeken Erkan Avcı Kuruluş Osman'da da Nikola rolüyla hayli iyi iş çıkarttı.

Kuruluş Osman Dizisine İki İsmin Vedası Gerçek Oldu! Nikola ve Gündüz Bey'in Tarihi Ölümü!

Emre Basalak ve Erkan Avcı Kuruluş Osman'a Veda Ediyor!

Burak Özçivit'in başrolünde oynadığı Kuruluş Osman 94. yeni bölümünde iki önemli oyuncunun ayrılığı konuşulacak. Bugüne kadar kadrosunda önemli kayıplar veren dizi yine de kan kaybetmeden yoluna devam etmeyi biliyor.

Kuruluş Osman 94. bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında olacak.

 

 

Kuruluş Osman Dizisine İki İsmin Vedası Gerçek Oldu! Nikola ve Gündüz Bey'in Tarihi Ölümü! ile ilgili etiketler Kuruluş Osman emre basalak diziden neden ayrıldı emre basalak gündüz bey ölüyor mu erkan avcı diziden neden ayrıldı nikola öldü mü