Kurtlar Vadisi Kaos yeni sezon ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Efsane Türk dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor konusunda araştırmalar devam ediyor. Başrollerinde ünlü isim Necati Şaşmaz’ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacağı en çok merak edilenler arasında zirvede yer almakta. Peki, Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor?

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizileri arasında yer alan ve yayınlanan her bölümü ile izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi Kaos konusunda projeyi yakından takip edenler yeni sezon iddiaları sonrasında bir kez daha araştırmalarına daha da derinlik verdi.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından ayrılan yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun da yeşil ışık yaktığı Kurtlar Vadisi Kaos dizisi projesinde Necati Şaşmaz ile beraber başrollerde oynayabileceği iddia edildi. Kendisine teklif gelmesi durumunda bunu mutlaka değerlendireceğini belirten İmirzalıoğlu, “Oyunculuğu bırakmış değilim. Şu ana kadar da bana ulaşan bir teklif bulunmamakta. Bir teklif gelmesi durumunda Kurtlar Vadisi Kaos dizisinde seve seve oynarım.” ifadelerini kullandı.

Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman

KURTLAR VADİSİ KAOS YENİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kurtlar Vadisi Kaos dizisi hakkında bazı açıklamalar yapan oyuncu Necati Şaşmaz, “Kaos yönetimi adı altında bir ideoloji bulunmakta. Bizde bu kaos yönetiminden nasıl kurtulacağımız adına yeni bir proje üzerinde çalışıyoruz.” ifadelerini kullanması ile gündem yeniden alev aldı. Yeni sezonda Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin en geç 2021 Ekim ayında ATV ekranlarında başlayacağı iddia edilmekte.

Kurtlar Vadisi Kaos yeni sezon ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler kurtlar vadisi kaos yeni sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.