Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz olacak?

Kurban Bayramı yarın başlıyor ve tatil planları yapan vatandaşlar, bayram süresince köprü ve otoyolların kaç gün ücretsiz olup olmadığını merak etmeye başladı. 28 Haziran başlayıp ve 1 Temmuz Cumartesi günü sona erecek olan 2023 Kurban Bayramı'nda, tatil, akraba ziyareti ve gezmek için köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmadığı araştırılıyor. Peki Kurban Bayramı'nda otoyollar ve köprüler kaç gün ücretsiz olacak? İşte ayrıntılar...

Kurban Bayramı, 28 Haziran tarihinde başlayacak ve1 Temmuz Cumartesi günü sona erecek. Peki Kurban bayramında köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz olacak? İşte detaylar

BAYRAMDA KÖPRÜ VE OTOYOLLAR KAÇ GÜN ÜCRETSİZ OLACAK?

Bayram süresince devlet tarafından işletilen köprü ve otoyolların ücretsiz olduğu Cumhurbaşkanı Kararı ile Resmi Gazete'de yayımlandı. Ücretsiz geçişler 24 Haziran gece yarısı başlayacak ve 3 Temmuz Pazartesi günü sabah saat 07.00'ye kadar devam edecek.

Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz olacak?

BAYRAMDA HANGİ YOLLAR ÜCRETSİZ OLACAK?

Resmi Gazete'deki karara göre, yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altındaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bayram süresince ücretsiz olacak.

Bununla birlikte, Karar kapsamında Kurban Bayramı boyunca başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri ile belediyeler ve bunların kurduğu birlik ve işletmeler tarafından yürütülen toplu taşıma hizmetleri de ücretsiz olacak. Bu düzenlemeyle birlikte, vatandaşlar Kurban Bayramı boyunca ücretsiz olarak köprü ve otoyolları kullanabilecekler. Ayrıca toplu taşıma araçlarından da ücretsiz olarak faydalanabilecekler.

Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz olacak? ile ilgili etiketler Kurban Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.