Kurban Bayramı tatili 10 gün mü? 15 Temmuz tatili ile birleşecek mi?

Kurban Bayramı tatili kaç gün sorusuna cevap arayanlar için heyecanlı bekleyiş başladı. Kurban Bayramı tatili hakkında araştırma yapanlar için 10 gün tatil mi sorusu gündem oldu. Peki, Kurban Bayramı 15 Temmuz tatili ile birleşecek mi?

Kurban Bayramı Tatili 10 Gün Mü?
8 Temmuz 2022 Cuma Tatil Mi?
Kurban Bayramı 15 Temmuz Tatili ile Birleşecek Mi?

2022 Kurban Bayramı tatili hakkında araştırma yapanlar için en dikkat çekici hadiselerden biriside 10 gün tatil olacak mı sorusu oldu. Diyanet tarafından daha önceden belirlenen bayram günleri kesinleşmiş bile olsa da Kurban Bayramı’nın 15 Temmuz tatili ile birleşme durumu bile gündeme gelebilecek.

Ramazan Bayramı’nda 9 gün tatil bekleyen kamu kurum ve kuruşlarında çalışanların beklemediği gerçekleşmemiş ancak bunun Kurban Bayramı tatilinde yapılması beklenmektedir.

Kurban Bayramı Tatili 10 Gün Mü?

2022 Kurban Bayramı arefesi 8 Temmuz Cuma gününe denk gelmektedir. Kurban Bayramı ilk günü 9 Temmuz Cumartesi, ikinci günü 10 Temmuz Pazar, üçüncü günü 11 Temmuz Pazartesi ve dördüncü günü ise 12 Temmuz Salı günü idrak edilecektir. Kurban Bayramı tatili süresince henüz kesin bir açıklama yapılmamıştır.

Kurban Bayramı tatili 10 gün mü? 15 Temmuz tatili ile birleşecek mi?

Kurban Bayramı 15 Temmuz Tatili ile Birleşecek Mi?

Kurban Bayramı tatili 10 gün olduğu takdirde 15 Temmuz tatili ile birleşecektir.

8 Temmuz 2022 Cuma Tatil Mi?

Kurban Bayramı arefesi olan 8 Temmuz aslında yarım gündür. Aksi durum gerçekleşmediği sürece 8 Temmuz Cuma günü yarım gün tatil olacaktır.

Kurban Bayramı tatili 10 gün mü? 15 Temmuz tatili ile birleşecek mi? ile ilgili etiketler Kurban Bayramı Kurban bayramı tatili 15 temmuz tatili
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.