Kulüpler Birliği'nden skandal paylaşım!

Beşiktaş, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul ile 34'üncü başkanı seçerken, Kulüpler Birliği'nin resmi twitter hesabından skandal bir paylaşım geldi. Serdal Adalı, Ahmet Nur Çebi ve Hürser Tekinoktay'dan hangisinin yeni başkan olacağı heyecanla beklenirken, Kulüpler Birliği, Ahmet Nur Çebi'ye tebrik mesajı yayımladı.

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi, Serdal Adalı ve Hürser Tekinoktay'ın yarıştığı ve yeni başkanın belli olacağı seçimde oy sayımı büyük bir heyecanla devam edilirken Kulüpler Birliği, Ahmet Nur Çebi'ye tebrik mesajı yayımladı.

Kulüpler Birliği'nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, ''Beşiktaş olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa seçilen Sayın Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu'nu tebrik eder, başarılar dileriz. Vakfımızın da başkanlığını yapan Sayın Fikret Orman'a Türk futboluna katkılarından dolayı teşekkür ederiz.'' ifadelerini kullanıldı.

Kulüpler Birliği'nden skandal paylaşım!

Kulüpler Birliği'nden skandal paylaşım! ile ilgili etiketler Kulüpler Birliği Ahmet Nur Çebi
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.