Bakan Ersoy: "Bakan maaşımı ilk atandığımdan andan bari Mehmetçik ve Disleksi vakfına bağışlıyorum"

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ilk atandığı andan itibaren bakan maaşını Mehmetçik Vakfı ve Disleksi Vakfına bağışladığını açıkladı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, TV100'de Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı.

Bakan Ersoy, kendisine sorulan "Benim bildiğim kadarıyla bir bakan maaşı var 157 bin lira kadar. Bakan maaşı alıyor musunuz?" sorusuna "Ben Bakan maaşını sizden öğrendim. İlk atandığım andan itibaren Mehmetçik ve Disleksi vakfına eşit şekilde bağışlıyorum." cevabını verdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un sözleri şöyle:

"Ben Bakan maaşını sizden öğrendim kaç TL olduğunu bilmiyorum zaten hiç ellemedim. İlk atandığım andan itibaren Mehmetçik ve Disleksi vakfına eşit şekilde bağışlıyorum. Maaşı hiç görmediğim için hesaba otomatik olarak yatıyor. Aynı gün vakıflara otomatik olarak yatıyor.

Benim halim vaktim yerinde ihtiyacım da yok. Zaten buraya maaş için gelmedim. Benim babam o vakıfların en büyük bağışçılarından biriydi. Biz de o geleneği kardeşler olarak sürdürüyoruz."

Bakan Ersoy: "Bakan maaşımı ilk atandığımdan andan bari Mehmetçik ve Disleksi vakfına bağışlıyorum" ile ilgili etiketler Mehmet Nuri Ersoy maaş Kültür ve Turizm Bakanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.