Küçükçekmece Gölü'nde korkutan görüntü! Yüzlercesi kıyıya vurdu

İstanbul'daki Küçükçekmece Gölü'nde ölen yüzlerce balık ve yengeç kıyıya vurdu. Vatandaşlar 2-3 gündür kirlilik nedeniyle göldeki canlıların öldüğünü söyledi.

İstanbul'da bulunan Küçükçekmece Gölü'nde henüz belirlenemeyen nedenle ölen yüzlerce balık ve yengeç kıyıya vurdu. Çevredekiler balık ve yengeç ölümlerinin iki üç gün önce başladığını belirtti.

Küçükçekmece Gölü'nde korkutan görüntü! Yüzlercesi kıyıya vurdu

Ailesiyle göl kenarında piknik yapan Derya Çayırbaşı, "Buranın çevre kirliliğinden çok rahatsızız. Yaklaşık 2-3 gündür bu balıklar çevre kirliliğinden ölüyor. Buna bir çare bulunursa seviniriz. Ben belediyenin bir çalışma yaptığını görmedim. Daha öncesinde böyle bir şey yoktu." dedi.

DHA

Küçükçekmece Gölü'nde korkutan görüntü! Yüzlercesi kıyıya vurdu ile ilgili etiketler Küçükçekmece Belediyesi yengeç ölümleri balık ölümleri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.