Küçükçekmece Adliyesi önündeki çatışmada 4 kişi ölmüştü! Gözaltı sayısı 20’ye çıktı

Küçükçekmece Adliyesi önünde iki grup arasında çatışma çıkmış, 4 kişi hayatını kaybetmişti. 2 kişinin de yaralandığı çatışmayla ilgili gözaltı sayısı 20'ye yükseldi.

İstanbul'da Küçükçekmece Adliyesi'nin 200 metre dışında açık otopark çıkış noktasında iki grup arasında silahlı çatışma çıkmıştı. Daha önce meydana gelen bir olayın davasının ardından çıkan silahlı çatışmada Selcan Selvi, Kadir Mendanoğlu, Nazım Sözer, Ercan Sözer isimli 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralanmıştı. İlk tespitlere göre 24 kişinin karıştığını olayda 18 kişi de gözaltına alınmıştı. Olayla ilgili çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, 2 kişiyi daha gözaltına aldığı öğrenildi. Böylece gözaltı sayısı 20’ye yükseldi.

Küçükçekmece Adliyesi önündeki çatışmada 4 kişi ölmüştü! Gözaltı sayısı 20’ye çıktı

Gözaltında tutulanlarla ilgili savcılıktan ek gözetim izni alınırken, şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildi. Olayın lokantacılık yapan Sinoplu oldukları öğrenilen grupla otopark ve oto yıkamacılığı yapan Hakkarili grup arasında daha önce yaşanan silahlı kavga ve husumet sonucu meydana geldiği öğrenildi. Soruşturmanın çok yönlü sürdüğü belirtildi.

ZIRHLI MİNİBÜSLERLE SAĞLIK KONTROLÜNE GÖTÜRÜLDÜLER

Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan şüpheliler için Cumhuriyet savcılığından ek gözetim süresi alındığı öğrenilirken, şüpheliler zırhlı çevik kuvvet otobüsleriyle götürüldükleri hastanede sağlık kontrolünden geçirildiler.

Küçükçekmece Adliyesi önündeki çatışmada 4 kişi ölmüştü! Gözaltı sayısı 20’ye çıktı - Resim : 2
OLAYIN SEBEBİ BELLİ OLDU

Yapılan soruşturma kavgaya karışan iki gruptan bir tarafından Sinoplu olduğu ve lokanta işlettiği, Hakkarili olan diğer grubun ise lokantanın hemen yanında bulunan otopark ve oto yıkamacılığı ile uğraştıkları öğrenildi. İki grubun 8 Kasım 2021 tarihinde "Tabelan dükkanımı kapatıyor" gibi bahaneler yüzünden tartıştıkları bu çıkan kavgada da silahların konuştuğu öğrenildi. Mahkemeye taşınan bu olayın ardından iki grup arasında husumetin büyüyerek devam ettiği belirtildi.

Küçükçekmece Adliyesi önündeki çatışmada 4 kişi ölmüştü! Gözaltı sayısı 20’ye çıktı - Resim : 3

Yetkililer olayda silah kullanan ve cinayetleri işleyen kişilerin gözaltında bulunduğunu belirtirken soruşturmanın titizlikle yürütüldüğünü söylediler.

DHA

 

 

Küçükçekmece Adliyesi önündeki çatışmada 4 kişi ölmüştü! Gözaltı sayısı 20’ye çıktı ile ilgili etiketler Gözaltı Küçükçekmece adliyesi silahlı çatışma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.