Küçükçekmece Adliyesi önünde silahlı çatışma: Ölü ve yaralılar var!

Küçükçekmece Adliyesi önünde iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Olaydan gelen ilk bilgilere göre 3 kişinin öldüğü, 4 kişinin ise yaralandığı ve 13 kişinin gözaltına alındığı öğrenilmişti, daha sonra öğrenilen gelişmelerde gözaltına alınan kişi sayısının 18'e yükseldiği belirlendi. Olayla ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. İşte olay yerinden görüntüler...

Olay, saat 17.00 sıralarında Küçükçekmece Adliyesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önce meydana gelen bir olayın davasının ardından adliyenin otopark çıkışında iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. Silah seslerini duyan adliye polisinin destek istemesi üzerine olay yerine özel hareket polislerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda ekip sevk edildi.

13 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine gelen polis ekipleri, havaya ateş açarak olaya müdahale etti. Olay yerinde bulunan 13 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerin devam ettiği öğrenildi.

Küçükçekmece Adliyesi önünde silahlı çatışma: Ölü ve yaralılar var!

FİLM SAHNESİ GİBİ ANLAR

Adliye önünde yaşanan çatışmayı ise, adliyede bulunan vatandaşlar cep telefonu kamerasına kaydetti. Kayıt sırasında konuşan şahıs, ‘Abla gel gel silah sıkıyorlar. Filim mi çekiyorlar bunlar, silah sıkıyorlar, kamera falan yok ki’ diye konuşması dikkat çekti. Olayın film olmadığını anlayan şahıs, hem kayda devam etti, hem de olayı anlattı.

O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Küçükçekmece Adliyesi önünde yaşanan çatışma anları ve sonrasında yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, çatışma anları sırasında olay yerine polis ekiplerinin gelip, havaya ateş açarak şahısları gözaltına aldığı görülüyor.

OLAYLA İLGİLİ SON GELİŞMELER

Olay anında adliye önüne gelen polis ekipleri 13 kişiyi gözaltına almıştı. Küçükçekmece Adliyesi önünde çıkan çatışmada hayatını kaybedenlerin ve yaralıların isimleri belli oldu. Olayda Nazım Sözer (57), Kadir Mendanoğlu (35) ve Selcan Selvi (34) hayatını kaybederken, Ercan S., Diyar S. ve Orhan S. ise yaralandı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde gözaltına alınanların sayısı ise 18’e yükseldi. Öte yandan polis ekipleri olayda kullanıldığı tespit edilen 2 tabanca bir pompalı tüfek eli geçirildiği öğrenildi.

Edinilen son bilgiye göre çatışmada yaralanan Ercan Sözer'in de hayatını kaybettiği ve can kaybı sayısının 4'e yükseldiği öğrenildi.

Olayın sebebinin, restorant tadilatı sırasında taraflar arasında anlaşmazlık çıkması yüzünden devam etmekte olan davalarında taraflar adliyede karşılaşınca çatışmanın çıktığı öğrenildi.

İşte olay yerinden gelen ilk görüntüler...

Küçükçekmece Adliyesi önünde silahlı çatışma: Ölü ve yaralılar var! - Resim : 2

Küçükçekmece Adliyesi önünde silahlı çatışma: Ölü ve yaralılar var! - Resim : 3

Küçükçekmece Adliyesi önünde silahlı çatışma: Ölü ve yaralılar var! - Resim : 4

 

 

 

Küçükçekmece Adliyesi önünde silahlı çatışma: Ölü ve yaralılar var! ile ilgili etiketler adliye Küçükçekmece Çatışma silah
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.