“Küçük esnaf nefes aldı!” dedi, E-ticaret’ten kazandığı parayla Londra’nın en pahalı malikanesini satın aldı

Geçtiğimiz günlerde küçük esnafla ilgili "Yeni e-ticaret yasası küçük esnafa nefes aldırdı” diyen hepsiburada CEO'su Nilhan Onal Gökçetekin açıklamalarıyla dikkat çekti. Yapılan açıklamalardan sonra gözler Hanzade Doğan Boyner’in e-ticaret pastasından aldığı büyük payla İngiltere’de satın aldığı malikaneye çevirdi. Servet değerindeki malikanenin satışı İngiliz basınında “Satılan en pahalı konut listesinde bir Türk” başlığı ile haber oldu. İşte detaylar...

Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin’in “Yeni e-ticaret yasası küçük esnafa nefes aldırdı” açıklaması gözleri Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner’in İngiltere’de servet harcayarak aldığı malikaneye çevirdi.

“Küçük esnaf nefes aldı!” dedi, E-ticaret’ten kazandığı parayla Londra’nın en pahalı malikanesini satın aldı

Geçtiğimiz günlerde Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin’in küçük esnaf ile ilgili yaptığı açıklamalar gündem olmuştu. Gökçetekin küçük esnaf ile ilgili,  “Yeni e-ticaret yasası küçük esnafa nefes aldırdı. Sağlıklı ve rasyonel rekabetin olması herkes için faydalı. Türkiye yasanın pozitif etkilerini de görmeye başladı. Küçük şirketler nefes aldı, şimdiden önemli büyüme rakamları yakaladılar.” dedi.

HEPSİBURADA BAŞKANI LONDRA'NIN EN PAHALI MALİKANESİNİ SATIN ALDI

Yapılan “Hepsiburada’da küçük esnaf kazandı” açıklamasının ardından gözler Hanzade Dopan Boyner'in Londrada aldığı malikaneye çevrildi. 

Malikanenin satışı İngiliz basınında “Satılan en pahalı konut listesinde bir Türk” başlığı ile haber oldu. Londra'daki en pahalı 10 konut satışı listesine giren Doğan Online Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner’in satın aldığı malikaneye ödediği ücret ise servet değerinde.

LONDRA'NIN EN PAHALI 4. KONUTU

 masterhaber.com'un özel haberine göre, Hanzade Doğan Boyner Londra’nın en pahalı 4. Konutu olma unvanına sahip malikane için 27 milyon Sterlin, (yaklaşık 1 milyar 107 milyon Lira) ödedi. Hepsiburada’nın Başkanı Hanzade Doğan Boyner’in Londra'nın en lüks semti Knigtsbridge'de, satın aldığı malikaneye ödediği astronomik rakam, “Asıl kazananın küçük esnaf değil Hanzade Doğan Boyner olduğu” yorumlarına neden oldu.

Kaynak: masterhaber.com

 

“Küçük esnaf nefes aldı!” dedi, E-ticaret’ten kazandığı parayla Londra’nın en pahalı malikanesini satın aldı ile ilgili etiketler ekonomi Londra Hepsiburada
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.