Küçücük çocuk, metrelerce yükseklikte ölümle burun buruna geldi! Tehlikeli oyun kamerada...

Kayaşehir'de çok katlı bir binada metrelerce yükseklikteki dairenin açık bırakılan penceresinden küçük bir çocuğun çıktığını görenler dehşete düştü. Saniye saniye bir vatandaşın kamerasına yansıyan o korku dolu anlarda küçücük çocuğun tehlikeli bir şekilde oyun oynadığı görülüyor.

Başakşehir Kayaşehir'de bir apartmanın üst katlarındaki pencereden küçücük çocuğun çıkarak oyun oynadığı anlar yürekleri ağza getirdi. 

DAKİKALAR BOYUNCA TEK BAŞINA KALDI

İddiaya göre Başakşehir Kayaşehir'de yüksek katlı bir binanın açık penceresinden dışarıya çıkan küçük çocuk, mermerin üzerinde dakikalarca tek başına kaldı.

Küçücük çocuk, metrelerce yükseklikte ölümle burun buruna geldi! Tehlikeli oyun kamerada...

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Ara ara çocuğun ayaklarının boşluğa düştüğü anlar görüldü. O esnada dairede başka birilerinin olup olmadığı bilinmezken, çocuğun yürekleri ağza getiren görüntüleri sosyal medyada tepki topladı.

 

 

 

Küçücük çocuk, metrelerce yükseklikte ölümle burun buruna geldi! Tehlikeli oyun kamerada... ile ilgili etiketler Çocuk oyun kayaşehir pencere pervaz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.