Kübra dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, uyarlama mı, ne zaman ve hangi platformda yayınlanacak?

Netflix'in merakla beklenen dizisi Kübra'nın oyuncu kadrosu nihayet belli oldu. OGM Pictures'in yapımcılığını üstleneceği dizi, Yağmur ve Durul Taylan kardeşlerin yönetmenliğinde, Afşin Kum'un "Kübra" isimli kitabından uyarlanacak. Bu çerçevede Kübra dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki, Kübra dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, uyarlama mı, ne zaman ve hangi platformda yayınlanacak? İşte, Netflix'in yerli dizisi Kübra dizisi hakkında merak edilenler...

Netflix'in uzun süredir beklenen dizisi olan Kübra'nın oyuncu kadrosu sonunda ortaya çıktı. OGM Pictures tarafından üretilen dizi, Yağmur ve Durul Taylan kardeşlerin yönetmenliğinde, Afşin Kum'un "Kübra" adlı eserinden uyarlanacak. Şimdi merakla beklenen soruların başında Kübra dizisinin konusu ve kadrosu geliyor. Peki, Kübra dizisinin konusu ne, hangi oyuncular yer alacak ve yayın tarihi ne zaman olacak? Kübra dizisi uyarlama mı? İşte, Netflix'in yerli yapımı Kübra dizisi ile ilgili merak edilen detaylar...

Kübra dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, uyarlama mı, ne zaman ve hangi platformda yayınlanacak?

Netflix, Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu, Yağmur Taylan ve Durul Taylan'ın yönetmenliğini üstlendiği yeni dizi olan Kübra'nın resmi fragmanını yayınladı.

KÜBRA DİZİSİNİN KONUSU NE?

Onur Güvenatam'ın yapımcılığını üstlendiği dizi, Afşin Kum'un aynı adı taşıyan romanından uyarlanmıştır. Kübra, sıradan ve mütevazi Gökhan'ın hayatının beklenmedik bir şekilde değişmesini ve gizemli mesajların ardı ardına telefonuna gelmesiyle içinde bulunduğu olayların ortasında kalmasını konu alıyor.

Kübra'nın hikayesi, İstanbul'un arka mahallelerinde yaşayan sıradan bir genç olan Gökhan'ın hayatının aşkıyla evlenme çabalarına odaklanıyor. Ancak Gökhan'ın hayatı, sanal bir uygulamada tanıştığı Kübra isimli hesaptan gelen gizemli bir mesajla tamamen değişir: "Sen farklısın!". Gökhan, başlangıçta önemsemese de, zamanla Kübra'nın kendisine bilinmeyen ve beklenmeyen olaylarla ilgili bilgiler ve uyarılar içeren mesajlarıyla ne anlama geldiğini anlar. Gökhan'ın bu gerçeği kabullenmesi, onu zorlu bir yolculuğa çıkarır. Bu yolculukta Gökhan, sadece destekçileri değil, aynı zamanda düşmanlarıyla da karşılaşacaktır. Gökhan, kendisini "karanlık ve aydınlığın savaşı" olarak gördüğü bir mücadelenin içinde bulur.

KÜBRA DİZİSİ UYARLAMA MI?

Kübra" dizisi, Afşin Kum'un aynı adı taşıyan romanından uyarlanmış bir dizidir.

KÜBRA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

  1. Çağatay Ulusoy (Gökhan): 23 Eylül 1990, İstanbul doğumlu olan Çağatay Ulusoy, Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğudur. Daha önce Hakan: Muhafız, İçerde, Medcezir gibi projelerde başrol oynamıştır. Kübra'da Gökhan karakterine hayat verecek.

  2. Büşra Develi (Kübra): Tatlı Küçük Yalancılar ve Tatlı İntikam gibi dizilerle tanınan Büşra Develi, Kübra dizisinin 2. sezonunda sürpriz bir karakterle izleyicilerle buluşacak.

  3. Ahsen Eroğlu (Gülcan): Menajerimi Ara dizisinin yıldızı Ahsen Eroğlu, Kübra dizisinde Çağatay Ulusoy'un canlandırdığı Gökhan karakterinin kız kardeşi Gülcan'ı canlandıracak.

  4. Aytek Şayan (Serhat): Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Kılıçoğlu Şahbaz karakteriyle tanınan Aytek Şayan, Kübra'da Serhat karakteri ile izleyicilerle buluşacak.

  5. Aslıhan Malbora (Merve): Darmaduman dizisinde rol alan Aslıhan Malbora, Kübra'da Gökhan'ın mahalledeki sevgilisi Merve'yi canlandıracak.

  6. Nazan Kesal (Dilek): Nazan Kesal, Kübra dizisinde Gökhan'ın annesi Dilek karakterine hayat verecek. Daha önce Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde de başarılı performans sergilemiştir.

  7. Ahmet Mümtaz Taylan (Babası): Kübra dizisinde Gökhan'ın babası olarak izleyici karşısına çıkacak olan Ahmet Mümtaz Taylan, Türkiye'nin deneyimli oyuncularından biridir.

  8. Cihan Talay (Salih): Güldür Güldür Show programıyla tanınan Cihan Talay, Kübra dizisinde Gökhan'ın arkadaşı Salih'i canlandıracak.

  9. Uygar Özçelik (Reis): Tiyatro kimliği ile bilinen Uygar Özçelik, Kübra dizisinde Reis karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

  10. Mehmet Resul Kaya (Bilişimci Buğra): Baba dizisinde rol alan Mehmet Resul Kaya, Kübra dizisinde bilgisayar işlerinden sorumlu Bilişimci Buğra karakterine hayat verecek.

  11. Çağrı Çıtanak (Selim): Sen Ben O dizisinde rol alan Çağrı Çıtanak, Kübra dizisinin 2. sezonunda Selim karakteriyle izleyicilerle buluşacak.

Kübra dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, uyarlama mı, ne zaman ve hangi platformda yayınlanacak? ile ilgili etiketler Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.