Kubilay Penbeklioğlu fazla kilolarından kurtulmak için ameliyat masasına yattı

Kiraz Mevsimi, Çilek Kokusu, Kalbim Yangın Yeri, Kimse Bilmez, kalbimdeki Deniz, Kolpeçino, Romantik Komedi gibi yapımlarda canlandırdığı karekterlerle hafızalara kazınan 55 yaşındaki oyuncu Kubilay Penbeklioğlu geçtiğimiz yıl koronavirüse yakalanmış ve ölümden dönmüştü. Koronavirüse yakalandıktan sonra yemek düzeni bozulduğu için aldığı kiloları veremeyen oyuncu Kubilay Penbeklioğlu ameliyat masasına yattı.

'Kolpaçino' filmlerindeki rolleriyle hafızalara kazınan tiyatro sanatçısı Kubilay Penbeklioğlu geçtiğimiz yıl koronavirüse yakalanmış ve durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede 1,5 ay yatarak zor günler yaşayan Penbeklioğlu, bu süreçte 27 kilogram kasını kaybettiğini aktardı.

''27 KİLOGRAM KASIM ERİDİ''

Penbeklioğlu, "Covid-19 sürecinde 1,5 ay hastanede yattım ve ölümden döndüm. Bu süreçte hareketsiz kaldığım için 27 kilogram kasım eridi. Bu durumu dengeleyebilmek için gıdaya yüklendim fakat bu kez de fazla kilo aldım. Bu durum rahatsız edici bir hale gelince mide botoksu yaptırmaya karar verdim” diye konuştu.

Kubilay Penbeklioğlu fazla kilolarından kurtulmak için ameliyat masasına yattı

Ünlü oyuncu Kubilay Penbeklioğlu, koronavirüse yakalandıktan sonra aldığı kiloları vermek için mide botoksu yaptırdı. Oyuncu hedefinin en az 10 kilo vermek olduğunu söyledi.

''VERDİĞİM KİLOLARIN KALICI OLMASINI İSTİYORUM''

Penbeklioğlu, ''Çeşitli diyetler uyguladım. Kilo alıp verdim. Ama biraz kalıcı olmasını istiyorum. Yeme içme alışkanlığımın değişmesini istiyorum. Bunun için de en uygununun botoks olduğunu düşündüm. 6 aylık bir süre içerisinde zaten yeme alışkanlığımız dikkat ettiğimiz taktirde kendiliğinden düzelecektir diye düşünüyorum.'' ifadelerini kullandı.

''80 KİLODAN 90 KİLOAYA ÇIKTIM''

Geç saatte yemek yediği için hızla kilo aldığını söyleyen Penbeklioğlu, kilonun tüm hayatını olumsuz etkilediğini belirtti. Penbeklioğlu, “Biz oyuncular geceleri oyun öncesi yemek yemiyoruz. Oyun sonrası da gece yarıları aç olduğumuz için mutlaka bir şeyler yiyoruz. Bu durum kilo almamıza neden olabiliyor. Bu nedenle 80 kilodan 89-90 kiloya kadar çıktım. Tabii ki kilo her şeyi olumsuz etkiliyor. Hem işimden dolayı görsel olarak hem de sağlık olarak etkileniyorum. Şimdi hedefim 10 kilo verebilmek” dedi.

Kubilay Penbeklioğlu fazla kilolarından kurtulmak için ameliyat masasına yattı ile ilgili etiketler Ameliyat kubilay penbeklioğlu mide botoksu zayıflama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.