Kripto paralarda yükseliş eğilimi

Haftaya 37 bin dolar dolaylarında başlayan Bitcoin, olumlu seyredip 38 bin doların üzerine çıkarken Ethereum da 2700 doların üzerinde seyrediyor.

Geçtiğimiz ay 34 bin dolar dolaylarına kadar geriledikten sonra düşüş eğiliminden çıkan Bitcoin, bu haftaya 37 bin dolar seviyesinde başladıktan sonra haftanın ilk günü olumlu seyretti. 38 bin doların üzerinde tutunan Bitcoin, şu sıralarda 38 bin 600 dolar dolaylarında işlem görüyor.

Benzer şekilde pozitif seyreden Ethereum da bu sabah saatlerinde 2740 dolar düzeyinde el değiştiriyor.

KRİPTO BİRİM BORSASI BINANCE'DEN 1 MİLYAR DOLARLIK SİGORTA

En çok işlem yapılan kripto para borsası Binance, platform için siber saldırılara önlem olması amacıyla bir milyar dolarlık sigorta fonu oluşturdu.

Şirketin CEO’luğunu yürüyen Changpeng Zhao konuya ilişkin olarak, yapılan sigortanın kullanıcı deneyimi ve güvenliğini önceleyerek atılmış bir adım olduğunu ifade ederek platformun şimdi istenmeyen durumlara karşı daha iyi bir savunması olduğunu belirtti.

Kripto paralarda yükseliş eğilimi ile ilgili etiketler Bitcoin kripto para birimleri ethereum
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.