Kredi notu düşük olanlara 50 bin liraya kadar kefilsiz kredi! 36 ay taksit ve uygun faizler

Kredi notu düşük olanlara Ziraat Bankası güzel haberler veriyor. Yeni kampanya doğrultusunda düşük kredi notuna ihtiyaç kredisi veren Ziraat Bankası, 50 bin liraya kadar tüm ihtiyaçları karşılıyor.

Ziraat Bankası'ndan gelen yeni haberler vatandaşları sevindiriyor. Zor günlerden geçtiğimiz son dönemde Kredi notunun düşüklüğünden dert yanan vatandaşlar kara kara ne yapacaklarını düşünürken sorunlarına gelen yeni çözümler dikkatlerden kaçmıyor.

Düşük kredi puanı olsa bile hem bireysel müşterilerine hem de emeklilere 50 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi veren Ziraat Bankası zor durumda olanlar için tüm imkanlarını seferber ediyor. Yeni ihtiyaç kredisi kapsamında çok uygun ödeme koşulları ile gerçekleştirilen bu kampanyaya başvuruda bulunmak için şubeye bile gitmenize gerek kalmıyor.

Kredi notu düşük olanlara 50 bin liraya kadar kefilsiz kredi! 36 ay taksit ve uygun faizler

İcralık veya avukatlık bir durumu bulunmayan tüm Ziraat Bankası müşterileri yeni ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabiliyor. Düşük kredi puanına rağmen uygun faizlerle verilecek olan nakit desteğinin geri ödemesi içinde kolaylıklar sunuluyor. 50 bin lira üzerinde daha fazla ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlerin ise şu andaki iş yerinde en az 6 aydır sigortalı olarak çalışması gerekiyor.

Ziraat Bankası tarafından düşük faizli olarak verilecek ihtiyaç kredisi 36 ay taksitle ödenebilecek. 50 bin lira ihtiyaç kredisi düşük kredi notu olan kişilere de verilecek ve emekli maaşlarını Ziraat Bankası'ndan alacak kişilere ise daha yüksek kredi imkanı sunulacak.

Kredi notu düşük olanlara 50 bin liraya kadar kefilsiz kredi! 36 ay taksit ve uygun faizler - Resim : 2

Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi almak isteyenler internet bankacılığına; telefondan, tabletten veya bilgisayardan giriş yaparak başvurularını gerçekleştirebilecek. Mesai saatini beklemeden internet bankacılığına ek olarak mobil uygulama üzerinden kredi başvuruları 7 gün 24 saat boyunca hiç beklemeden yapılabilecek.

Kredi notu düşük olanlara 50 bin liraya kadar kefilsiz kredi! 36 ay taksit ve uygun faizler ile ilgili etiketler Ziraat Bankası
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.