KPSS Önlisans başvurusu için son gün! 2022 KPSS Ön lisans başvuru geç başvuru ne zaman?

KPSS ortaöğretim başvurusu ne zaman? 2022 KPSS ön lisans başvuruları için son gün! 3 ağustos günü başlayan başvuru işlemleri normal şartlarda 15 Ağustos günü son bulacaktı, süreç uzatıldı ve 16 Ağustos günü de geçerli oldu. ÖSYM tarafından alınan KPSS Ön lisans başvuırularına yetişemeyen adaylar ise geç başvuru tarihini sorguluyor. Peki, KPSS ön lisans başvuru ücreti ne kadar?

ÖSYM, 2022 KPSS Ön lisans başvuru sürecini 3 Ağustos günü başlatmıştı. Başvuru için son gün ise 16 Ağustos olarak düzenlendi. Binlerce aday, KPSS önlisans geç başvuru ücreti ve tarihini arıyor. Son başvuru gününde, sınava katılacak adaylar ais.osym.gov.tr adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebiliyor. İşte, KPSS önlisans hakkında detaylar...

KPSS Ön lisans başvuruları 15 Ağustos günü son bulacaktı. Ancak ÖSYM tarafından yapılan duyuru ile sürenin uzatıldığı bildirildi. Buna göre başvuurlar 16 Ağustos Salı günü saat 23.59'da bitiyor.

Önlisans başvuru ücreti ise 130 TL olarak belirlenmişti.

2022 KPSS ÖN LİSANSGEÇ BAŞVURUSU NE ZAMAN?

KPSS ön lisans geç başvuru süreci 23 - 24 Ağustos 2022 tarihleri arasında olacak.

KPSS ORTAÖĞRETİM BAŞVURU TARİHLERİ

2022 KPSS ortaöğretim başvuruları 1-13 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Başvurular ardından sınav ise 6 Kasım'da uygulanacak, sonuçlar 1 Aralık günü erişime sunulacak.

KPSS Önlisans başvurusu için son gün! 2022 KPSS Ön lisans başvuru geç başvuru ne zaman? ile ilgili etiketler KPSS Ön Lisans
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.