KPSS önlisans başvuru yap ÖSYM AİS! Başvuru nasıl yapılır?

KPSS önlisans başvuru yap! 2020 KPSS önlisans başvuruları 21 Ağustos tarihinde başladı. Peki, KPSS önlisans başvuru nasıl yapılır? Sadece iki yılda bir gerçekleştirilen KPSS önlisans başvuru detayları haberimizde…

Devlet kadrolarında daha iyi koşullarda işe girmek isteyen adayların büyük bir merakla beklediği KPSS önlisans sınavı için başvurular başladı. İki yılda bir tertip edilen KPSS önlisans sınavı 25 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek. Adalar bu sınav için başvurularını ÖSYM AİS sistesi üzerinden TC kimlik ve şifreleri ile yapabilecekler. ÖSYM sistemi üzerinde güncel eğitim ve fotoğraf bilgisi bulunmayan adaylar ise kendilerine en yakın ÖSYM merkezlerinden başvurularını tamamlayabilecekler.

2020 KPSS ÖNLİSANS BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Üniversitelerde 2 yıllık bölümlerden mezun olan ve mezun olma şartlarını yerine getiren adayların katılabileceği KPSS önlisans sınavı başvuruları 21 Ağustos’ta başlayıp 2 Eylül tarihi gece yarısında sona erecek. KPSS önlisans geç başvuruları ise 10 Eylül tarihinde alınacak.

KPSS ÖNLİSANS BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS ÖNLİSANS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

KPSS önlisans sınavı için başvurular ÖSYM AİS üzerinden gerçekleştirilecek. Adaylar bu sisteme TC Kimlik ve kendilerine verilen şifreyle giriş yaparak başvurularını buradan tamamlayabilecek. Sınav başvuru ücretlerini ise belirlenen tarihler arasında bankalara yatırmayan adayların başvuruları ÖSYM tarafından geçersiz sayılacak. ÖSYM AİS üzerinde güncel fotoğrafı ve eğitim bilgisi bulunmayan adaylar KPSS başvurularını ÖSYM merkezlerinden tamamlayabilecekler.

 

KPSS önlisans başvuru yap ÖSYM AİS! Başvuru nasıl yapılır? ile ilgili etiketler KPSS ÖSYM kpss önlisans KPSS Önlisans Başvuru ais
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.