KPSS ön lisans sınav giriş yerleri açıklandı mı? Sınav giriş belgesi nasıl alınır?

2020 KPSS ön lisans sınav giriş yerleri açıklandı mı? 2020 KPSS ön lisans sınavı için geri sayım başladı. ÖSYM tarafından uygulanacak olan KPSS ön lisans sınavı öncesinde adaylar sınav giriş belgesinin nasıl alınacağını ve sınav yerlerinin açıklanıp açıklanmadığını merak eder oldular. Peki, 2020 KPSS ön lisans sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte detaylar…

2020 KPSS ön lisans sınav giriş yerleri açıklandı mı? KPSS ön lisans sınav giriş belgesi ile ilgili son dakika gelişmeleri adaylar tarafından takip ediliyor. 2 Eylül tarihinde başvuruları alınan KPSS ön lisans sınavı ÖSYM takvimine göre 25 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. Adaylar sınav yerlerini https://ais.osym.gov.tr/ adresi üzerinden öğrenebilecekler. Peki, 2020 KPSS ön lisans sınav giriş belgesi nasıl alınır?

2020 KPSS ön lisans sınav giriş yerlerinin 15 Ekim tarihine kadar açıklanması bekleniyor.

KPSS ÖN LİSANS SINAVI NE ZAMAN?

ÖSYM 2020 sınav takvimine göre, KPSS ön lisans oturumu 25 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek. Sınav saat 10:15'te başlayacak. Sınavda adaylara Genel Yetenek ve Genel Kültür testleri uygulanacaktır. Sınavın süresi 130 dakika olacaktır. Testler adaylara bir kitapçık hâlinde verilecek ve bir Cevap Kâğıdı kullanılacaktır.

KPSS ÖN LİSANS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

KPSS ön lisans sınav giriş yerleri açıklandı mı? Sınav giriş belgesi nasıl alınır? ile ilgili etiketler KPSS KPSS ön lisans sınavı kpss sınav giriş belgesi KPSS sınav giriş yerleri
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.