KPSS 2020/14 sözleşmeli personel alımı iller ve kontenjan listesi

Sağlık Bakanlığı 12 bin personel alımı yerleştirme tercih işlemleri resmen başladı. ÖSYM tarafından yayınlanan KPSS 2020/14 tercih kılavuzunda 7 bini hemşire, 1700'ü ebe olmak üzere toplamda 12 bin sağlık çalışanı için atama yapılacak iller ve kontenjan listesi belli oldu.

Sağlık Bakanlığı 12 bin personel alımı tercih kılavuzu ÖSYM tarafından yayınlandı. Adaylar atama yapılacak iller ile kontenjan listelerine yoğun bir ilgi gösterirken tercihlerin ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde yapılacağı ve sağlık personeli pozisyonlarının ve başvuru şartlarının bulunduğu KPSS-2020/14 tercih kılavuzunda tüm gerekli işlemlerin paylaşıldığı belirtildi.

Adayların tercih işlemlerini ise 7 Aralık 2020 tarihine kadar sonlandırmaları beklenmekte.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Sağlık Bakanlığının 12 bin sözleşmeli personel alımı tercihlerinin 1-7 Aralık tarihleri arasında yapılacağını bildirdi ve tercih kılavuzu erişime açıldı.

Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, Sağlık Bakanlığı KPSS-2020/14 Tercih Kılavuzuna saat 11.00'den itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.

KPSS 2020/14 SAĞLIK BAKANLIĞI TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

 

KPSS 2020/14 sözleşmeli personel alımı iller ve kontenjan listesi ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı tercih kılavuzu atama kontenjan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.