Köstebek Chunk, 4 yıldır güvenlik kamerasının karşısına geçip çiftçiden çaldığı sebzeleri yiyor

ABD'nin Delaware eyaletinde Chunk isimli bir köstebek, yaklaşık 4 yıldır bir çiftçinin mahsullerini çalıyor ve güvenlik kamerasının karşısında yiyor. O görüntüler sosyal medyada viral oldu.

Chunk adındaki köstebek, yıllardır Delaware'li bir adamın bahçesine baskın yapıyor ve güvenlik kameralarının önünde sebzelerini yiyor.

Chunk olarak bilinen köstebeğin videoları internette viral oldu. Bu köstebek Delaware'de yaşayan Jeff Permar'ın domateslerini, brokolilerini, mısırlarını ve diğer ürünlerini kayıtsızca kamera karşısına geçip kemiriyor.

Permar ilk kez 2019 yılında bahçesinin yağmalandığını fark ettiğini ve bundan sonra güvenlik kamerası kurduğunu söyledi. İlk başta Chunk'ın sebzeleri çaldığını gördüğünde sinirlendiğini söyleyen Permar, daha sonra onunla arkadaş gibi hissettiğini anlattı.

Permar, Chunk için bir YouTube hesabında "Chunk bahçemizdeki sebzeleri yediğinde bunu yüzümüze atmayı seviyor"

Köstebek Chunk, 4 yıldır güvenlik kamerasının karşısına geçip çiftçiden çaldığı sebzeleri yiyor ile ilgili etiketler ABD Çiftçi Sosyal Medya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.