Koronavirüs pandemisinin bitişi havai fişeklerle kutlandı! Şehir geneli gökyüzü aydınlatıldı...

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadelede en etkili silah olan aşılanma çalışmaları hızla devam ederken New York'ta aşılama oranı yüzde 70 eşiğine ulaşmasıyla birlikte, şehirde kısıtlamaların gevşetilmesi büyük bir sevinçle kutlandı.

ABD'nin New York şehrinde 18 yaş ve üzeri vatandaşlarda koronavirüs aşılama oranı yüzde 70'e ulaştı. 

Kısıtlamaların gevşetilmesi için belirlenen eşiğe ulaşılması şehirde büyük bir coşkuyla kutlandı.

EYALET ÇAPINDA PEK ÇOK YERDE KUTLAMA DÜZENLENDİ

Dün akşam 21:15'de eyalet çapında çeşitli lokasyonlarda düzenlenen havai fişek gösterileriyle New York’lular korona virüs pandemisine veda etti.

Koronavirüs pandemisinin bitişi havai fişeklerle kutlandı! Şehir geneli gökyüzü aydınlatıldı...

ZORLU SÜREÇ BOYUNCA ÇALIŞANLAR İÇİN HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ

New York Valisi Andrew Cuomo, Çarşamba günü erken saatlerde, New York’un yüzde 70 aşılama eşiğine ulaşmasıyla beraber eyalette korona virüs önlemlerinin çoğunu kaldırıldığını duyurdu. Havai fişek gösterileri, şehirdeki pandemi sonrası hayatın normale dönmesi ve bu zorlu süreç boyunca çalışan temel işçileri onurlandırmak için eyalet genelinde gökyüzünü aydınlattı.

Koronavirüs pandemisinin bitişi havai fişeklerle kutlandı! Şehir geneli gökyüzü aydınlatıldı... ile ilgili etiketler Havai Fişek New York ABD pandemi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.