Korona aşısı bu iki kaptana emanet

Türkiye'nin Çin'den aldığı koronavirüs aşısının ilk partisi Pekin'den Türkiye'ye doğru yola çıktığı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamıştı. Saat 19.50'de havalanan uçağın iki pilotu uçuş öncesinde çok değerli yükleri ile ilgili kısa bir açıklama yaptılar. İşte THY'nin iki tecrübeli pilotunun açıklamaları ve aşıların uçağa yüklendiği anlara ilişkin görüntüler...

Türkiye'nin Çin'den aldığı Sinovac firmasının ürettiği CoronaVac adlı aşılar Türkiye'ye saatler sonra ulaşacak.

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, Çin aşısını taşıyan uçağı kullanan pilotların havalanmadan önce yaptığı kısa açıklamayı sosyal medya hesabından paylaştı. 

Üstün'ün "Çoğu zaman dağları, okyanusları bazen de böyle zor zamanları birlikte aşıyoruz. Bayrak taşıyıcı olarak ülkemize hizmet sunmaktan gurur duyuyoruz. Güzel günlere uçuyoruz." mesajı ile paylaştığı videoda pilotlar "Hastalığın ve kayıplarımızın sona ermesi dileğiyle tüm ülkemize milletimize hayırlı olsun." diyor. 

Korona aşısı bu iki kaptana emanet ile ilgili etiketler Türk Hava Yolları THY Yahya Üstün Çin pilotlar coronaVac sinovac

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.