Korona 2 perakende devini iflasa sürükledi

İngiltere'nin önde gelen perakende zincirlerinden Peacocks ve Jaeger'ın iflası açıklandı. Korona salgında ayakta kalamayan iki perakende devinin İngiltere çapında toplam 500 mağaza ve 4 bin 750 çalışanı bulunuyordu.

Ünlü giyim perakende zincirlerinin bağlı bulunduğu Edinburgh Woollen Mill (EWM) Group'tan yapılan açıklamada Peacocks ve Jaeger'e alıcı bulunamaması nedeniyle her iki şirketin de iflasının ilan edildiğini duyurdu.

GÖRÜŞMELER SONUÇSUZ KALDI

Edinburgh Woollen Mill (EWM) Group'tan yapılan açıklamada, "Son haftalarda Peacocks ve Jaeger zincirlerinin satışı için bir dizi potansiyel alıcı ile yapıcı görüşmeler yapıyorduk. Fakat salgın ve ikinci karantina nedeniyle perakende sektöründe devam eden bozulma, görüşmelerin uzamasına ve daha da karmaşık bir hal almasına neden oldu." denildi.

Korona 2 perakende devini iflasa sürükledi ile ilgili etiketler salgın Peacocks Jaeger perakende giyim Edinburgh Woollen Mill
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.