Kore Dizisi Türkiye’ye Uyarlanıyor! Bu Dizi Çok Ses Getirecek! Türkiye’de Bir İlk Yaşanacak! İşte Dizinin Konusu

İstanbullu Gelin dizi senaristi olan Deniz Akçay'dan yeni bir proje ekranlara gelme hazırlığında. İlk gelen açıklamalara göre yeni dizinin oldukça iddialı olacağı söyleniyor. Şu an Netflix'te ekrana gelen My Mister adlı dizi için ekip Star TV ile görüşme sağlıyor. Deneyimli olan senarist Deniz Akçay şimdiye kadar pek çok başarılı adından çok bahsettiren senaryoya imza attı.

İstanbullu Gelin dizi senaristi olan Deniz Akçay'dan yeni bir proje ekranlara gelme hazırlığında. İlk gelen açıklamalara göre yeni dizinin oldukça iddialı olacağı söyleniyor. Şu an Netflix'te ekrana gelen My Mister adlı dizi için ekip Star TV ile görüşme sağlıyor. Deneyimli olan senarist Deniz Akçay şimdiye kadar pek çok başarılı adından çok bahsettiren senaryoya imza attı.

Kore Dizisi Türkiye’ye Uyarlanıyor! Bu Dizi Çok Ses Getirecek! Türkiye’de Bir İlk Yaşanacak! İşte Dizinin Konusu

2020 senesinde Birol Güven ile Kahkaha Show'da çalışmaya başlayan Deniz Akçay, senaryosunu yazdığı bunun yanı sıra yönetmenliğini üstlendiği Köksüz filmiyle sektörde adından bir hayli söz ettirmeyi başardı.

Senarist Deniz Akçay'ın Başarıları ve Aldığı Ödüller

Senarist Köksüz film ile sektörde parlayan Deniz Akçay, 32. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nde Seyfi Teoman En İyi İlk Film Ödülünü aldı. Daha sonrasında 20. Altın Film Festival’inde Yılmaz Güney Ödülü ve 2015 senesinde ise 47. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri’nde Mahmut Tali Öngören En İyi Senaryo ödüllerini almaya layık görülen Deniz Akçay aldığı birçok ödül ile adından söz ettirdi. Deniz Akçay şimdiye kadar Küçük Kadınlar, İstanbullu Gelin, Bana Sevmeyi Anlat, Yarım Elma, Ömre Bedel gibi birden fazla senaryo ekibinde yerini aldı.

Kore Dizisi Türkiye’ye Uyarlanıyor! Bu Dizi Çok Ses Getirecek! Türkiye’de Bir İlk Yaşanacak! İşte Dizinin Konusu - Resim : 2

Deniz Akçay'ın Yeni Senaryosu Hakkında Detaylar

Deniz Akçay şu anki senaryosu ise Güney Kore dizisini Türkiye'ye uyarlıyor. Hala Netflix'te yayınlanan My Mister isimli ilginç ve alışılmışın dışında bir hikâyeyi anlatıyor. Orijinal adı My Ajusshi olan dizi bugüne kadar Kore dizilerinin en iyisi olarak biliniyor.

Kore Dizisi Türkiye’ye Uyarlanıyor! Bu Dizi Çok Ses Getirecek! Türkiye’de Bir İlk Yaşanacak! İşte Dizinin Konusu - Resim : 3

Ödüllü olan dizinin hikayesinde, 40 yaşında bir adam ile 20 yaşında ki bir genç kızın yaşam mücadelesi verirken ikisinin bir şekilde yollarının kesişmesini anlatıyor. Hayat mücadelesini yansıtan ve romantik, dramatik ve psikolojik ögeler yer verilen dizide karakterlerin vermiş oldukları mücadele konu ediliyor.

Kore Dizisi Türkiye’ye Uyarlanıyor! Bu Dizi Çok Ses Getirecek! Türkiye’de Bir İlk Yaşanacak! İşte Dizinin Konusu ile ilgili etiketler kore dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.