Kopuz Grup'tan 2. el almak cebinize kazandırıyor!

Kopuz Filo Operasyonel Araç Kiralama Hizmetleri 2.el araç sahibi olmak isteyenler için bütçe, bakım ve güvenlik açısından bir fırsat ortaya koyuyor.

Türkiye’ye her gün binlerce sıfır araç giriş yapmaktadır. Fiyatların yüksek olmasına rağmen bu araçların oldukça büyük çoğunluğu satın alınmaktadır. Fiyatların yüksek oluşu bazı kesimleri etkilemediği gibi, bazı kişilerin sıfır araçları satın almasını engellemektedir. Bu nedenle de araç satın almak isteyen kişiler farklı alternatif yöntemleri tercih etmekte ve sıfır araçlara gereğinden fazla para vermekten kaçınmaktadır.

Kopuz Grup bünyesinde faaliyet gösteren Kopuz Filo Operasyonel Araç Kiralama Hizmetleri yetkilisi olarak 2.el araç sahibi olma konusunda tereddütleri olan kişilere tavsiyem öncelikle filo kiralama hizmetlerinin detaylarını inceleyip bu hizmetler de kullanılan araçların aslında bireysel kullanıcıdan satın alınan araçtan dahi daha mantıklı ve uzun ömürlü olabileceğini görecektirler.

TÜRKİYE'DE SIFIR ARAÇ PİYASASI

Türkiye’ye giren araçların fiyatları, ÖTV ve diğer vergiler yüzünden orijinal fiyatlarının yaklaşık 2-3 katına çıkmaktadır. Bu sebeple araç satın almak isteyen kişilerin sıfır araçları satın alabilmesi gittikçe zorlaşmaktadır. Dolayısıyla araçlar genellikle yüksek miktarlarda kredi çekilerek satın alınabilmektedir. Bu da araç sahiplerini bir hayli zora sokmaktadır. Bu ve buna benzer durumların yaşanmaması için ve yüksek kredi miktarlarının altına girilmemesi için birçok kişi tarafından farklı alternatif seçenekler denenmektedir.

kopuz-filo-operasyonel-arac-kiralama-hizmetleri

Araç satın alacak kişiler yüksek fiyatlar yüzünden genellikle 2. el araba alma seçeneğini tercih etmektedirler. 2.araba fiyatları, sıfır araçların fiyatlarına göre bir hayli düşük olduğu için ülkeye giriş yapan araçlar sürekli olarak el değiştirmekte ve araç satın almak isteyen kişiler tarafından 2. el araçlara talep oluşmaktadır. Ortaya çıkan olumsuz durumun çözüme kavuşturulması için de araç kiralama firmaları tarafından farklı girişimler gerçekleştirilmeye başlanmıştır. Sıfır ayarında araçların, daha düşük fiyatlara satılabilmesi için gerekli çalışmaları yapan filo kiralama firmaları, araç piyasasında fiyatları düşürmüş ve her kesimden kişinin kolaylıkla araç sahibi olması sağlanmıştır.

İKİNCİ EL ARAÇ PİYASASININ FIRSATLARI

Ülke genelinde filo kiralama hizmetleri yürüten çok sayıda firma bulunmaktadır. Bu firmalardan bazıları kiraladıkları araçları daha sonraki süreçlerde ikinci el olarak satışa sunmaktadır. 2.araba fiyatları sıfır arabaların fiyatlarına göre daha uygun olduğu için, araçların büyük bir kısmının satışı gerçekleşmektedir. Fakat binlerce kişi de çeşitli güven problemleri yaşamaktadırlar. Araç kullanıcıları tarafından genellikle filo kiralama işi yapan firmaların araçlarına güvenilmemektedir. Halbuki durum sanıldığı gibi değildir.

Filo kiralama hizmeti veren firmaların araçları sürekli olarak bakımlı bir şekilde yola çıkmakta ve kiralanmaktadır. Firmalar, müşterilerine daha kaliteli ve konforlu bir şekilde hizmet verebilmek için araçları sürekli bakıma sokmakta ve temiz bir şekilde teslim etmektedirler. Bu sayede filo kiralama şirketlerini tercih eden kişiler bakımları tamamlanmış ve kusurları ortadan kaldırılmış araçları teslim alarak güvenli bir şekilde sürüş gerçekleştirebilmektedirler.

kopuz-filo-operasyonel-arac-kiralama-hizmetleri_1

Kiralanan araçlar, kiralama süresi dolduktan sonra firmalar tarafından satışa sunulmaktadır. Kullanılmış araç oldukları için de 2.araba fiyatları daha ulaşılabilir olmaktadır. Kiralama sürecini tamamlamış olan araçlar, satışa sunulduklarında çoğunlukla sıfır ayarında olmaktadırlar. Bakımlarının sürekli olarak yetkili servislerde yapılması ve yine yetkili servisler ile kayıt altına alınması da araç almayı düşünen kişiler için güvenilir bir fırsat oluşturmaktadır.

Kopuz Grup bünyesinde faaliyet gösteren Kopuz Filo Operasyonel Araç Kiralama Hizmetleri yetkilisi olarak 2.el araç sahibi olma konusunda tereddütleri olan kişilere tavsiyem öncelikle filo kiralama hizmetlerinin detaylarını inceleyip bu hizmetler de kullanılan araçların aslında bireysel kullanıcıdan satın alınan araçtan dahi daha mantıklı ve uzun ömürlü olabileceğini görecektirler.

2. ARABA FİYATLARI BİRÇOK KİŞİYE UYGUN GELİYOR

Sıfır araçlara göre daha uygun olan 2.araba fiyatları, geniş kitleleri fazlasıyla tatmin etmektedir. Filo kiralama hizmeti yürüten firmalar tarafından kiralanan araçlar, sürekli olarak kontrolden geçtiği için ikinci el araçlar arasından kolaylıkla ayırt edilebilmektedir. Bu da araç satın alacak kişiler için farklı bir fırsat oluşturmaktadır. Fırsatların değerlendirilebilmesi için çok sayıda kişi tarafından ucuz yollu satın alım için kiralama ömrünü dolduran araçlar tercih edilmektedir. Araç kullanıcılarına sunulan fırsat, daha kolay araç sahibi olunmasını sağlamaktadır. Sıfır araçların yüksek maliyetli oluşu, araç satın alacak kişileri korkuttuğu için, araç kiralama firmaları tarafından bu şekilde hizmet verilmeye başlanmıştır. Verilen hizmet sayesinde 2.araba fiyatları birçok kişiye daha uygun gelmiş ve araç sahibi olmak daha da kolaylaşmıştır.

gokhankopuz

"2.EL FIRSATLARIN FARKINA VARACAKLAR"

Kopuz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kopuz olarak 2.el piyasasında ki bu fırsatın tüm ülke genelinde anlaşılamamış olmasının bir nedeni de kişilerin Filo Kiralama Hizmetleri ile Rent a Car günlük kiralama hizmeti veren firmaları aynı kefeye koymalarıdır diye düşünüyorum. Bu iki hizmet iyi araştırılıp karşılaştırılarak aslında gözden kaçan 2.el fırsatlarının da farkına varılacaktır.

Araç sahibi olmak isteyen kişiler için kiralama hizmeti veren firmalar tarafından birçok fırsat sunulmuştur. Belirli bir süre kullanılan araçlar, kontrollü ve bakımlı bir şekilde yola çıkmaktadırlar. Dolayısıyla her aracın bakımları sürekli olarak kayıt altında tutulmaktadır. Bu sayede araç satın alacak kişiler için oluşturulan fırsat, daha tatmin edici olmaktadır. Sıfır araçlara yüksek miktarlarda ücret ödemek yerine, sıfır ayarındaki araçları satın alma seçeneği kişiye oldukça büyük miktarda tasarruf yapma imkanı sunmaktadır.

Kopuz Grup'tan 2. el almak cebinize kazandırıyor! ile ilgili etiketler filo kopuz filo operasyonel araç kiralama araç kiralama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.