Köprü ücretleri 2024! Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu, kaç TL? KGM köprü ücretleri Mayıs 2024!

Türkiye genelinde ulaşımın önemli bir parçası olan köprü ve otoyol geçiş ücretlerinde 2024 yılında önemli değişiklikler yaşandı. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ve özel sektör tarafından işletilen otoyol ve köprülerin güncellenen ücret tarifeleri araç sahipleri tarafından merak ediliyor. Bu bağlamda 'Köprü ücretleri 2024' veya 'KGM köprü ücretleri' gibi konu başlıkları araştırılıyor. Köprü ücretleri 2024! Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu, kaç TL? KGM köprü ücretleri Mayıs 2024!

KGM köprü ücretleri Mayıs 2024! 2024 yılında Türkiye genelinde ulaşımın önemli bir parçası olan köprü ve otoyol geçiş ücretlerinde önemli değişiklikler meydana geldi. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ve özel sektör tarafından işletilen otoyol ve köprülerin güncellenen ücret tarifeleri, araç sahipleri tarafından merak ediliyor. Bu doğrultuda, "2024 Köprü Ücretleri" veya "KGM Köprü Ücretleri" gibi başlıklar araştırma konusu haline geldi. Peki, Köprü ücretleri 2024! Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu, kaç TL? KGM köprü ücretleri Mayıs 2024!

Köprü ücretleri 2024! Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu, kaç TL? KGM köprü ücretleri Mayıs 2024!

KÖPRÜ ÜCRETLERİ 2024!

 

15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri ücreti

İstanbul'un ulaşım ağında önemli bir rol oynayan 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri'nde geçiş ücretleri belirlendi. Otomobiller için geçiş ücreti 24 lira olarak güncellenirken, motosikletler için ücret ise 10 lira olarak belirlendi.

Osmangazi Köprüsü ücreti

Türkiye'nin en uzun asma köprüsü olan Osmangazi Köprüsü'nde de yeni tarifeler belirlendi. Otomobiller için geçiş ücreti 399 lira olarak revize edilirken, otobüsler için ücret 760 lira olarak güncellendi. Motosiklet sahipleri ise artık 280 lira ödemek durumunda.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ücreti

İstanbul'un kuzeyinde yer alan ve Boğaziçi'ni aşan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde otomobiller için geçiş ücreti 49 lira olarak belirlendi. Otobüsler için ücret ise 120 lira olarak revize edildi.

1915 Çanakkale Köprüsü ücreti

İnşası devam eden ve tamamlandığında Türkiye'nin en uzun asma köprüsü olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücretleri de belli oldu. Otomobiller için geçiş ücreti 419 lira olarak belirlenirken, motosikletler için ise 105 lira ödenmesi gerekiyor.

OTOYOL ÜCRETLERİ 2024!

Otoyol Ücretleri:

Sadece köprüler değil, otoyol geçiş ücretleri de artış gösterdi. İstanbul ile Ankara arasındaki Anadolu Otoyolu'nda otomobiller için geçiş ücreti 134 lira olarak belirlendi. İstanbul-İzmir otoyolu üzerindeki Osmangazi Köprüsü geçiş dahil otomobiller için ise 984 lira ödenmesi gerekiyor.

Köprü ücretleri 2024! Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu, kaç TL? KGM köprü ücretleri Mayıs 2024! ile ilgili etiketler 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü Osmangazi Köprüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.