Köpek Bety’nin bulduğu kafatası Mehmet Ali Koran’a ait çıktı!

Köpek Bety’nin bulduğu kafatası Mehmet Ali Koran’a ait çıktı! 10 ay önce Aralık ayında kaybolan Mehmet Ali Koran aranırken köpek Bety’nin bulup getirdiği kemiğin otopsi sonucu Mehmet Ali Koran’a ait olduğu ortaya çıktı.

Müge Anlı'da araştırılan Mehmet Ali Koran davasında gelişme oldu. Yaklaşık 10 aydır kayıp olarak aranan Mehmet Ali Koran'a ait çıkan kemikler sayesinde polis 4 şüpheliyi göz altına aldı. Köpek Bety’nin aylar önce bulduğu kafatası araştırmalar sonucu Mehmet Ali Koran’a ait çıktı. 24 Aralık gecesinden beri kayıp olan Mehmet Ali Koran sabah saat beşte tuvalete gideceğim deyip ayağında terlik ile dışarı çıkmış. Geri dönmeyen Mehmet Ali Koran’a o gece ne oldu? Koran ailesi bunun cinayet olduğunu düşünüyor. Daha öncelerden madde bağımlılığı bulunan Mehmet Ali Koran’ın bu yüzden öldürülebileceği düşünülüyor.

Köpek Bety’nin bulduğu kafatası Mehmet Ali Koran’a ait çıktı!

Ne olmuştu?

Mehmet Ali Koran'a ne oldu? 24 Aralık 2019 tarihinde Muğla'da kaldığı yerden kayıplara karıştı. 7 ay sonra çalıştığı tersanede Bety isimli köpek kafatası bulmuştu. Tekne boyacısı olarak çalıştığı tersanenin yakınlarında bulunan kafatası ve kaval kemiğinin ardından bir kemik daha bulundu. Nihat Koran kardeşine ait olduğuna inandığı kemiklerin peşinde ve başına ne geldiğini bulmak istiyor.

Müge Anlı'nın programına katılan Bedevi Koran çocuğuna ne olduğunun ortaya çıkmasını istiyor.

Köpek Bety’nin bulduğu kafatası Mehmet Ali Koran’a ait çıktı! ile ilgili etiketler müge anlı izle Müge Anlı'da ne oldu 5 Ekim Pazartesi Mehmet Ali Koran'a ne oldu Mehmet Ali Koran kimdir Köpek Bety
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.