Konya’da Türk Yıldızları eğitim uçağı düştü! Konya Valisi acı haberi duyurdu: Şantiyedeki bir personel şehit oldu!

Konya 3. Ana Jet Üst Komutanlığı’nda Türk Yıldızları’nın eğitim uçağı düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Konya Valisi Vahdettin Özkan, uçağın üs bölgesi içinde düştüğünü belirterek ''Şantiyedeki bir personelin şehit olduğu bilgisi var.'' dedi.

Son dakika haberi:  Konya 3. Ana Jet Üst Komutanlığı'nda Türk Yıldızları'nın eğitim uçağı düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

PİLOT ATLAYIP KURTULDU

Akrobasi timinde yer alan pilot ise, uçak düşmeden atlayıp kurtuldu.

Konya Valisi Vahdettin Özkan ''12.45 sıralarında Türk Hava Kuvvetleri'ne ait eğitim uçağımız üs bölgesine yakın noktada düştü. Pilotumuz atlayarak sağ olarak kurtuldu. Uçağın düştüğü yerde şantiye alanında araştırmalar devam ediyor. İlk edindiğimiz bilgiler şantiyenin içinde iş makinesi kullanan bir personelin şehit olduğu yönünde. İlk bilgi askeri personel olduğu yönünde.'' dedi.

Konya’da Türk Yıldızları eğitim uçağı düştü! Konya Valisi acı haberi duyurdu: Şantiyedeki bir personel şehit oldu! ile ilgili etiketler Bursa
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.