Konya Altın Fiyatları 2023

Konya altın fiyatları anlık olarak takip edilir. 2023 Konya altın fiyatları ülkemizin en popüler yatırım araçları arasında gösterildiğinden gram altın ve çeyrek altın rakamları büyük önem kazanır.

Konya altın fiyatları yatırımcılar tarafından günlük, haftalık, aylık ve yıllık olarak takip edilir. Ülkemizin en popüler yatırım araçları arasında gösterilen gram altın ve çeyrek altın her daim kazançlı olduğundan altın fiyatları anlık değişimleri çok önemlidir.

Konya altın fiyatları kuyumculara giden ya da internet üzerinden yatırımda bulunacak kişilerce gram altın, çeyrek altın ve bilezik fiyatlarını bir adım daha öne çıkarır. Her aşamada bölgeye göre değişkenlik gösteren gram altın, çeyrek altın, küçük altın, Cumhuriyet altını, ATA altını, Reşat altın ve 22 gram bilezik fiyatı da Konya'da bulunan kuyumcu veya bankalarda da altın fiyatları alım satım rakamları doğrultusunda farklılaşır.

Konya altın fiyatları hem kuyumcu, hem banka hem de serbest piyasa altın kurları alışverişlerinde makas farklılıklarına uğrar. Herhangi bir bankaya gittiğiniz zaman gram altın ya da çeyrek altın alış ve satış fiyatı kuyumcuda daha farklı bir rakama tekabül edebilir.

Konya altın fiyatları değerli metaller piyasasında ülkemizde en değerli yatırım araçlarındandır. Yatırım ya da hediyelik olarak kullanılan gram altın veya çeyrek altın düğünlerde de sıkça karşılaşılan bir takı olarak lanse edilir.

Konya Altın Fiyatları 2023

• Konya Gram Altın Fiyatı: 1.210 TL
• Konya Çeyrek Altın Fiyatı: 2.099 TL
• Konya 22 Ayar Altın Fiyatı: 1.111 TL
• Konya Cumhuriyet Altın Fiyatı: 8.259 TL
• Konya Yarım Altın Fiyatı: 4.044 TL
• Konya Tam Altın Fiyatı: 8.089 TL
• Konya Reşat Altın Fiyatı: 8.296 TL
• Konya ATA Altın Fiyatı: 8.159 TL

Konya Altın Fiyatları 2023 ile ilgili etiketler Altın Fiyatları Konya
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.