Konuşanlar Bilet Fiyatı 2022! Hasan Can Kaya Konuşanlar Bilet Al

Hasan Can Kaya’nın programı olan ve Exxen platformunda yayınlanan Konuşanlar Bilet Fiyatı sık bir şekilde araştırılmaktadır. İnternet üzerinden araştırılan Konuşanlar Bilet Fiyatları konusunda zaman zaman yanlış bilgiler aktarılmaktadır.

Cuma günlerinde Exxen platformunda yayınlanan Hasan Can Kaya’nın programı Konuşanlar için bilet almak isteyenler MoBilet üzerinden satılan Konuşanlar Bilet Fiyatları konusunda sık sık araştırma yapmaktadırlar. 2020 yılında yapılan anlaşma gereğince Konuşanlar programının geçmiş bölümleri YouTube platformundan kaldırılmıştı.

Konuşanlar Bilet Nasıl Alınır?

Hasan Can Kaya tarafından hazırlanan ve sunulan Konuşanlar programına seyirci olarak katılabilmek için öncelikle MoBilet'in sitesine giriş yapılması gerekmektedir. Hasan Can Kaya’nın programı olan Konuşanlar için tarih belirtildiği takdirde biletinizi online ödeme yaparak alabilirsiniz.

Hasan Can Kaya’nın programı Konuşanlar için bilet almak ve seyirci olarak katılmayı düşünüyorsanız MoBilet üzerinden etkinlik tarihlerini takip etmeniz gerekmektedir. Etkinlik tarihine ait olan bilet satışları başladığı anda biletinizi hemen almanız gerekmektedir. Dakikalar içerisinde Konuşanlar programı biletlerinin tükendiği asla unutulmamalıdır.

Konuşanlar Bilet Fiyatı 2022! Hasan Can Kaya Konuşanlar Bilet Al

Hasan Can Kaya’nın programı Konuşanlar, İstanbul Grand Pera’da çekilmektedir. Beyoğlu’nda Hüseyin Ağa Mahallesi’nde bulunan Grand Pera’da bulunan program için seyircilerde çekimlere katılmaktadır.

Hasan Can Kaya Konuşanlar Bilet Fiyatları 2022

Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar Bilet Fiyatları 2022 yılı için 120 TL’dir.

Konuşanlar programı ortalama olarak 3 saat kadar sürmektedir.

Konuşanlar Etkinlik Kuralları

☑️ 18 yaşından büyük olmak
☑️ Numarasız oturma düzeni vardır
☑️ Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişilerin bilet fiyatını iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir
☑️ Etkinlik esnasında yanınızda yiyecek ve içecek bulundurmamak ve yetkililer tarafından yapılan uyarılara uymak

Konuşanlar Bilet Fiyatı 2022! Hasan Can Kaya Konuşanlar Bilet Al ile ilgili etiketler Konuşanlar Hasan Can Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.