OnePlus Haberleri

OnePlus hakkında bilgi 

OnePlus, 17 Aralık 2013'te Çin'de kurulmuş Hong Kong merkezli bir akıllı telefon üreticisidir. OPPO'dan ayrılan Pete Lau tarafından kurulmuştur.

OnePlus One, çarpıcı kaplaması ve düşük fiyatıyla göze çarpan bir cihazdı. Belirli normların dışında bir değişiklik yapmayı başardığı için, ilk telefonuyla neredeyse hiç zarar görmeden şirket hayatına devam etti. Buna rağmen, bazı telefonların sarı ekran sorunları ve ahizelerinde bazı donanım sorunları vardı. Şirket, 'yazılım düzeltmesi' ile cihazı düzeltmeye çalışmalarına rağmen, bazı kişiler bu sorunla birlikte telefonu bayağı topa tuttu.

OnePlus'ın devam eden başarılarının sırrı, sadece akıllı telefonlarının tüketicilere sunduğu inanılmaz deneyimle değil, aynı zamanda benzersiz bir dağıtım stratejisi sayesinde oldu. 2016 yazında OnePlus 3 piyasaya sürülene değin , şirket büyük ölçüde telefonlarını satın almanın tek yolu olarak 'davet sistemini' kullandı.

Davet stratejisinin uzun süredir devam etmesine rağmen, şirket online kanallar aracılığıyla satışlara geçtiğinden, OnePlus, telefonlarını pop-up mağazaları aracılığıyla doğrudan tüketicilere sunmaya da başladı.

Şirket, müşterilerinden gelen geri bildirimlerle, müşterilerin telefon deneyimlerini sürekli olarak geliştirmek için çok verimli bir yazılım güncellemesi sistemini kullanıcılarına sundu ve OnePlus'ın en belirgin özelliklerinden birisi ürünlerine nasıl daha değer katacaklarını düşünmeleridir. Tam da bu yüzden akıllı telefonlarının fiyatı konusunda oldukça müşteri odaklı düşünüyorlar.