KOMEK kurs kayıt başvurusu nasıl yapılır? Başvuru ekranı!

KOMEK kurs kayıtları için başvuru işlemleri başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ilçelerde ya da merkezde ikamet eden kişilerin başvuruda bulunarak alabileceği kurslar, KOMEK.org.tr aracılığıyla görüntülenebilecektir. İşte, KOMEK kurs kayıt başvurusu nasıl yapılır? Başvuru ekranı! Detaylar haberimizde...

KOMEK kurs kayıtlarının başlaması ile birçok kişi nasıl başvuru yapılacağını ve nasıl form doldurulacağını merakla araştırmaya devam ediyor. KOMEK kurs kayıt başvuru formu, KOMEK.org.tr internet sitesi üzerinden kolayca doldurulabilmektedir. İşte, KOMEK kurs kayıt başvurusu nasıl yapılır? Başvuru ekranı! Detaylar haberimizde...

KOMEK kurs kayıt başvurusu nasıl yapılır? Başvuru ekranı!

KOMEK KURS KAYIT BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

KOMEK kurs başvurusu yapmak için aşağıdaki linke tıklayınız. 

Açılan linkte, TC Kimlik No ve doğum tarihinizi gün, ay, yıl olacak şekilde yazınız. 

Giriş yaptıktan sonra sizden talep edilen iletişim bilgileri, çalışma bilgileri, iş durumu bilgileri gibi detayları doldurup kaydet butonuna basınız.

Son aşamada ise kurs başvurularım kısmına geçip, dilediğiniz kursu oturduğunuz yere göre ya da kursun adına göre seçiniz.

KOMEK KURS BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ!

KO-MEK Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bir hizmeti olup kurs başvurularında ya da eğitimlerde hiçbir şekilde ücret alınmamaktadır.

Kurs başvuruları şahsen Kurs Merkezlerine ya da web sayfası üzerinden yapılabilmektedir.

KO-MEK’te açılan branşlara göre malzemelerde farklılıklar olabilmektedir. Kurs başlangıcında konu ile ilgili usta öğretici tarafından hangi malzemelerin kullanılacağı hakkında bilgi verilmektedir.

Kurslarımızda devam zorunluluğu vardır. Kursiyer, modüllü branşlarda herhangi bir modülün toplam saatinin %20'si kadar gelmediği taktirde o modülden başarısız sayılır, sertifika alma hakkını kaybeder.

Modülsüz branşlarda ise, toplam ders saatinin %20'si kadar gelmediği taktirde o kurstan başarısız sayılır, sertifika alma hakkını kaybeder.

Devamsızlıktan kalan kusiyerler, devamsızlıktan kaldıkları kursun bitiş tarihinden itibaren bir(1) yıl boyunca KO-MEK kurslarından faydalanamazlar.

 

KOMEK kurs kayıt başvurusu nasıl yapılır? Başvuru ekranı! ile ilgili etiketler Kocaeli 2020 başvuru nasıl yapılır? kurs kurs kaydı kayıt işlemleri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.