KOCMT kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne?

Koç Metalurji AŞ (KOCMT), SPK tarafından onay alarak halka arz sürecine başladı. Bu önemli finansal olayın detayları ve yatırımcıları ilgilendiren ayrıntıları merak ediliyor. Bu çerçevede, 'KOCMT halka arz' veya 'Koç Metalurji halka arz ayrıntıları' gibi konu başlıkları araştırılıyor. Peki, KOCMT kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? İşte, KOCMT halka arz detayları haberimizde...

Koç Metalurji AŞ'nin halka arzıyla ilgili beklenen detaylar nihayet netlik kazanıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan başvuru, yatırımcıların ve piyasa takipçilerinin büyük ilgisini çekiyor. Koç Metalurji'nin halka arzının zamanı, sunulacak lot miktarı, belirlenen fiyatı ve diğer ayrıntılar merak konusu haline geldi. Peki, KOCMT kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne? İşte, KOCMT halka arz detayları...

KOCMT kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne?

KOCMT HALKA ARZ NE ZAMAN?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan Koç Metalurji AŞ'nin halka arz başvurusu, yatırımcılar arasında heyecan yaratıyor. Şirketin, inşaat sektöründeki hızlı büyüme ve artan talebe cevap vermek üzere halka arz yoluyla 9 Mayıs tarihinde sermaye artırımı yapacağı belirtiliyor. 

KOCMT HİSSE FİYATI NE KADAR?

Öncelikle, Koç Metalurji AŞ'nin halka arz fiyatı 20,50 TL olarak belirlendi. Bu fiyatın, şirketin değerlemesi ve piyasa koşulları dikkate alınarak belirlendiği ifade ediliyor.

KOCMT KAÇ LOT VERİR?

Halka arz sürecinde sunulacak toplam lot miktarı ise 125.000.000 olarak açıklandı. Bu miktarın eşit dağıtılacağı ve katılımcılara adil bir fırsat sunulacağı belirtiliyor.

Dağıtılacak pay miktarı 2.1 Milyon ise, yaklaşık olarak 42 lot alabilirsiniz (861 TL).

Dağıtılacak pay miktarı 2.5 Milyon ise, yaklaşık olarak 35 lot alabilirsiniz (717 TL).

Dağıtılacak pay miktarı 2.9 Milyon ise, yaklaşık olarak 31 lot alabilirsiniz (635 TL).

Dağıtılacak pay miktarı 3.3 Milyon ise, yaklaşık olarak 27 lot alabilirsiniz (553 TL).

Dağıtılacak pay miktarı 3.7 Milyon ise, yaklaşık olarak 24 lot alabilirsiniz (492 TL).

Dağıtılacak pay miktarı 4.1 Milyon ise, yaklaşık olarak 22 lot alabilirsiniz (451 TL).

Dağıtılacak pay miktarı 4.5 Milyon ise, yaklaşık olarak 20 lot alabilirsiniz (410 TL).

Dağıtılacak pay miktarı 4.9 Milyon ise, yaklaşık olarak 18 lot alabilirsiniz (369 TL).

KOÇ METALURJİ HİSSE KODU NE?

Koç Metalurji AŞ'nin borsa kodu da belli oldu. Şirketin hisse senetlerinin sembolü, "KOCMT" olarak belirlendi. Bu sembol, hisse senetlerinin borsada işlem göreceği zamanlarda yatırımcıların ve piyasa takipçilerinin kolaylıkla erişebileceği bir referans olacak.

KOCMT kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne? ile ilgili etiketler Halka arz
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.