Kocaeli'de 24 Aralık okullar tatil mi? Cuma Kocaeli Valiliği kar tatili son dakika!

Kocaeli’de kar yağışı etkili oldu. 23 Aralık Perşembe gününde etkili olan kar yağışı nedeniyle 24 Aralık Kocaeli’de okullar tatil mi sorusu gündeme geldi. Öğrencilerde Kocaeli Valiliği son dakika kar tatili haberini beklemeye başladı. Peki, Kocaeli’de 24 Aralık Cuma okullara kar tatili var mı?

Kocaeli’de gece saatlerinde başlayan kar yağışı yüksek kesimler ile birlikte bazı ilçelerde etkisini gösterdi. Kentin en yüksek kesimi Kartepe’de başlayan kar yağışı İzmit’in Bağçeşme bölgesinde de hissedildi. Kentin bazı ilçeleri de bundan nasibini aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, kar yağışı nedeniyle yollarda çalışma başlatırken öğrenciler 24 Aralık okullar tatil mi sorusunun yanıtını aradı.

24 Aralık Kocaeli Okullar Tatil Mi?

Kocaeli Valiliği 24 Aralık Cuma okullara kar tatili haberi henüz gelmedi. Kocaeli’de 24 Aralık tarihinde herhangi bir kar tatili haberi burada olacak.

Trabzon Valiliği'nce yapılan duyuruyla, kar nedeniyle kent merkezi ve 18 ilçede eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Rize'de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verildi.

Artvin Valiliği tarafından yapılan açıklamada il merkezi ve bazı ilçelerde okullar bugün tatil edildi.

Bartın'da devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle bugün yüz yüze eğitime ara verildi. Uzaktan eğitimin ise devam edeceği duyuruldu.

Kastamonu'nun Küre ve İnebolu ilçelerinde yoğun kar yağışı yaşanıyor. Kar yağışı sonrasında İlçe Kaymakamlıkları tarafından yapılan yazılı açıklamalar ile yüz yüze eğitime 23 Aralık Perşembe günü ara verildiği belirtildi.

Giresun'un Espiye ve Keşap ilçelerinde kar nedeniyle taşımalı ve köy okullarında yüz yüze eğitime 23 Aralık Perşembe günü ara verilecek.

 

 

 

Kocaeli'de 24 Aralık okullar tatil mi? Cuma Kocaeli Valiliği kar tatili son dakika! ile ilgili etiketler Kocaeli Kar tatili okullar kocaeli valiliği
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.