Koç Katar’da Ronaldo ile masaya oturdu! Resmen istedi!

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Koç, Katar’da temaslarda bulunduğu Ronaldo’dan El Yamiq’i resmen istedi.

Ara transfer döneminde savunmaya takviye yapacak olan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Katar'da sürpriz bir temasta bulundu. Başkan Koç'un, Brezilyalı efsane Ronaldo'nun sahibi olduğu Valladolid'de forma giyen Faslı bir futbolcu için görüşme yaptığı aktarıldı.

Spor Toto Süper Lig 'de 29 puanla liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Kanarya, devre arasında hem eksik görülen hem de rotasyonu güçlendirmek istenilen bölgelere transfer yapacak. Bu bağlamda Başkan Ali Koç'tan sürpriz bir hamle geldi.

RONALDO'DAN RESMEN İSTEDİ

Fanatik'teki habere göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Katar'da Real Valladolid'in sahibi Ronaldo Nazario ile görüşerek El Yamiq'i resmen istedi. Fas Milli Takımı ile yıldızı parlayan Jawad El Yamiq'i Fenerbahçe scoutları tavsiye etti.

2020 YILINDA TRANSFER OLMUŞTU

Valladolid'le 2024'e kadar mukavelesi olan 30 yaşındaki Faslı stoperin piyasa değeri 1.2 milyo euro. Tecrübeli stoper, 2020 yazında Genoa'dan Valladolid'e transfer olmuştu.

1,93'lük stoper, Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Fas, Dünya Kupası'nda kalesinde sadece 1 gol gördü. Başkan Koç, bu transferde bizzat rol oynayacak.

 

Koç Katar’da Ronaldo ile masaya oturdu! Resmen istedi! ile ilgili etiketler Ronaldo Ali Koç Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.