Kızını toprağa veren Orhan Aydın'dan yürek yakan paylaşım

Tiyatro oyuncusu Orhan Aydın'ın, Hatay'da yaşayan eski eşi Elif Torun Öneren ve kızı Eylem Şafak Aydın depremde enkaz altında kalmıştı. Elif Torun Öneren sağ kurtulurken, Eylem Şafak Aydın'dan 6'ncı günde acı haber gelmişti. Dün kızını toprağa veren Orhan Aydın, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yürekleri dağladı.


Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın'ın Hatay'da yaşayan eski eşi Elif Torun Öneren depremde sağ kurtulurken, kızı Eylem Şafak Aydın'ın ise cansız bedenine ulaşılmıştı. Orhan Aydın'ın, depremin 6'ncı gününde 36 saat süren çalışmaların ardından cansız bedenine ulaşılan kızı Eylem Şafak Aydın dün son yolculuğuna uğurandı.

Acılı baba Orhan Aydın, dün kızını son yolculuğuna uğurladı. Eylem Şafak Aydın'ın cenazesi dün Muğla Akyaka Ataköy Mezarlığı'na defnedildi. Eylem Şafak Aydın’ın mezarına zeytin ağacı ve çiçekler ekildi.

PAYLAŞIMIYLA HERKESİ DUYGULANDIRDI


Kızının vefatıyla yıkılan Orhan Aydın, acı haberin ardından sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı. Usta oyuncu, Instagram hesabından duygulandıran bir paylaşımda bulundu.

Kızının acısıyla sarsılan Aydın, Eylem Şafak Aydın'ın bir fotoğrafını paylaşarak, "Kalbimde cam kırıkları var. Binlerce can gibi öldürüldüm… 11 Şubat 2023. Eylem Şafak Aydın Yetiş" ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımına aralarında meslektaşlarının da olduğu çok sayıda takipçisinden baş sağlığı mesajları geldi.

Kızını toprağa veren Orhan Aydın'dan yürek yakan paylaşım - Resim : 2

 

 

Kızını toprağa veren Orhan Aydın'dan yürek yakan paylaşım ile ilgili etiketler Orhan Aydın deprem
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.