Kızım 26. bölüm izle! Öykü gerçekleri öğreniyor!

Kızım 26. bölüm izle! TV8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Kızım dizisinde Öykü ile Demir güzel bir tatil hayali kurarken, beklenmedik sözler karşısında ikili hüzünlü dakikalar yaşıyor. Öykü, babasına neden ona gerçekleri söylediği sorusunu soruyor. Aileler ile gidilen tatilde Demir, Mertcan'ı Öykü'den kıskanıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kızım 26. bölüm izle! Öykü gerçekleri öğreniyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Kızım 26. bölüm izle! TV8'in sevilen dizisi Kızım'da yaşanacak gelişmeler izleyenlere hüzünlü dakikalar yaşatacak. Öykü'nün kendisini hatırlamasıyla mutluluktan havalar uçan Demir, onu mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Okulda aileler arası geziye katılan Demir ile Öykü keyifli dakikalar geçirirken, Mertcan'ın da gezide olması sonrasında kıskançlık krizi ortaya çıkıyor.Öykü doğum gününün hatırlanmadığını düşünürken herkesin onun için hazırladığı sürprizi görünce mutluluktan havalar uçar. Demir gerçekleri söyleyecek mi? Dizinin 5 nisan akşamı yayınlanacak bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kızım 26. bölüm izle! Öykü gerçekleri öğreniyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

KIZIM YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Demir, Mertcan'ı kıskanıyor. Öykü babası ile harika günler geçiriyor ama babasının kıskançlığı ile de baş etmeye çalışıyor. Okul gezisinde Öykü iyileşmediğini ve hala hasta olduğunu öğreniyor. Bide babasına ona yalan söylediği için hesap soruyor. Demir teselliyi bir kez daha Candan'da buluyor. 

KIZIM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLA!

Okul dağılır. Öykü sınıftan çıkmak üzereyken Mertcan yanına gelerek doğum gününü kutlar. Öykü çok sevinmiştir. Ona sarılır. Birlikte okuldan çıkarlar. Demir Öykü’nün yanında Mertcan ile birlikte geldiğini görünce biraz bozulur. Mertcan’a ona teşekkür etmeyi unuttuğunu söyler. Mertcan parayı çalanı bulmuştur. Bu sırada Öykü’de “sen neyi hatırlıyorsun ki” diyerek ona laf sokar. Öykü’nün Mertcan’ı öven sözleri üzerine Demir onu uyarır ve abartmamasını ister.

Kızım 26. bölüm izle! Öykü gerçekleri öğreniyor!

Öykü babasına neden onu almaya geldiğini sorar. Demir onu gezmeye götüreceğini söyler. Bu sırada evde Öykü’nün yurttan en yakın arkadaşı Ayşe Candan ile birlikte doğum günü süslemelerini yaparlar. Sevgi Uğur’u ziyarete gelir. Kapıyı çalar. Kapıyı Hacı Ana açar. “Uğur Bey burada mı oturuyor? diye sorunca Hacı Ana şaşırır. Daha sonra Sevgi’nin oğlu Uğur’u aradığını öğrenince onu içeriye buyur eder.

Kızım 26. bölüm izle! Öykü gerçekleri öğreniyor! ile ilgili etiketler canlı izle TV8 Kızım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.