Kızılcık Şerbeti dizisinin 39. bölüm fragmanına damga vuran sahne! Fatih'in kararı intikam için harekete geçen Doğa'yı şoke etti!

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen'in başrolünü paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinin 39. bölüm 2. fragmanı olay oldu. Fragmana Fatih ile Doğa'nın sahnesi damgasını vurdu. İntikam için harekete geçen Doğa, Fatih'in aldığı kararı duyunca bir kez daha yıkıldı. İşte detaylar...

Kızılcık Şerbeti 39. Bölüm 2. Fragmanı yayında.  İlişkilerini noktalayan Kıvılcım ve Ömer’in ayrı yollara gittiği tanıtımda Kıvılcım ile Ertuğrul arasında başlayan dostluk dikkat çekiyor.

Pembe’nin Nursema’ya “Umut efendi kimden kız aldığını bilecek, ona göre davranacak!” demesi gerilimi artırırken; boşanma avukatı, Doğa’ya Fatih’le yeniden evlenmesi gerektiğini söylüyor. Doğa’nın Fatih’le ne konuşacağı ve ikili arasında bu bölümde neler yaşanacağı büyük bir merakla bekleniyor.  Hamile olan Nilay'ın bebeği dünyaya geliyor. Doğa ve Fatih'in aynı evde yaşamaya başlaması sonrasında da olaylar iyice hızlandı.

İNTİKAM İÇİN HAREKETE GEÇEN DOĞA'YA FATİH ŞOKU!

Fatih'e yeniden geri dönen ve intikam almak isteyen Doğa, yeniden evlenmeyi teklif etti. Doğa'nın boşanma avukatıyla görüştüğünü öğrenen Fatih, evlilik teklifine sıcak bakmadı. Doğa durum karşısında şoke olurken, Kıvılcım ise Ertuğrul ile yakınlaşmaya başladı.

 
Kızılcık Şerbeti dizisinin 39. bölüm fragmanına damga vuran sahne! Fatih'in kararı intikam için harekete geçen Doğa'yı şoke etti! ile ilgili etiketler Kızılcık Şerbeti
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.