Kızılcık Şerbeti dizisinin 31. bölüm fragmanında şoke eden sahne! Ömer karakteri diziden ayrılıyor mu? Ömer ölecek mi?

Kızılcık Şerbeti dizisinin 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Ömer'in Abdullah'a ''Bana bir şey olursa Metehan'la Kıvılcım sana emanet'' dediği anlar fragmana damgasını vurdu. Bunun üzerine Ömer ölecek mi? Ömer diziden ayrılıyor mu? soruları yanıt aramaya başladı. Peki, Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Ömer diziden ayrılacak mı? İşte tüm detaylar...

15 Eylül Cuma akşamı yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelen fenomen dizi Kızılcık Şerbeti'nde dikkat çeken sahneler yer aldı. Yayınladığı günden bu güne büyük ilgiyle izlenilen Kızılcık Şerbeti dizisi dün akşamki bölümüyle reytinglerde Yalı Çapkını dizisinin ardından 2. sırada yer alarak en çok izlenen diziler arasındaki yerini aldı.

30. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kızılcık Şerbeti’nin 30. bölümünde Doğa beklenmedik bir şekilde doğum yaptı. İkiz bebeklerinden birini kaybetmesi ise herkesi ağlattı. Eşini aldatan Fatih vicdan azabı duyarken, kızı Doğa’nın hayatının dağıldığını gören Kıvılcım, Ünalların evini basarak öfke kustu. 

ÖMER'İN HASTALIĞI ÇOK KONUŞULDU!

Ömer’in hastalığı da en çok konuşulanlar arasına girdi. Finalde büyük bir trafik kazası geçiren karakterin şimdi ise hastalığının ortaya çıkması ve fragmanda Abdullah’a “Bana bir şey olursa Metehan'la Kıvılcım sana emanet” demesi damga vurdu. Ömer karakterini canlandıran Barış Kılıç’ın başına gelenlere üzülen seyirciler senariste tepki gösterdi. 

 YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK? ÖMER DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Dün akşamki bölümün ardından dizinin yeni bölümlerinde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Kızılcık Şerbeti dizisinin merakla beklenilen 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda yer alan sahneler izleyicilerde heyecan yarattı. Ömer'in rahasızlığı ve Abdullah'a “Bana bir şey olursa Metehan'la Kıvılcım sana emanet” demesi fragmana damgasını vurdu. Bunun üzerine 'Ömer ölecek mi?' 'Ömer diziden ayrılıyor mu?' şeklinde sorular kafaların kurcaladı.

İZLEYİCİLERDEN ÖMER'İN HASTALIĞINA TEPKİ

Twitter’da kullanıcılar “Ömer’in bu hastalık durumu canımızı sıktı, Kıvılcım ile Ömer’i harcamak gibi bir hata yaparsanız bozuşuruz” , “Ömer yoksa biz de yokuz” , “Ömer eğer diziden ayrılırsa Kızılcık Şerbeti biter” şeklinde yorumlar yaptı.

İŞTE KIZILCIK ŞERBETİ 31. BÖLÜM FRAGMANI!

Kızılcık Şerbeti dizisinin merakla beklenilen 31. bölüm fragmanı yayınlandı.

İşte Kızılcık Şerbeti dizisinin 31. bölüm fragmanına damga vuran sahneler...

Fatih, ''Ben Cemre'nin babasıyım bunlar hala anlayamadı. Ama ben size yapacağımı bilirim'' diyerek Doğa ve ailesine öfkelendi. Abdullah'ın ''Çocuğumu kaçıracağız'' demesi dikkat çekti.

Aşkının peşinden gitmeye kararlı olan Kıvılcım Ömer'e ''Sen bana lazımsın. Geç buldum kolay kaybedemem'' dedi.

Kızılcık Şerbeti dizisinin 31. bölüm fragmanında şoke eden sahne! Ömer karakteri diziden ayrılıyor mu? Ömer ölecek mi?

Alev, Abdullah'ı karşısına alarak, "Sen benim evime gelip beni sevdiğini söylemedin mi?" dedi. Abdullah'tan "Evet" cevabını alan Alev, "E o zaman aşkına sahip çıksana" feryadı bastı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin 31. bölüm fragmanında şoke eden sahne! Ömer karakteri diziden ayrılıyor mu? Ömer ölecek mi? - Resim : 2

Pembe ise Alev ile Abdullah'ın ilişki yaşadığına dair şüphelendiği gerçek karşısında dik duruşunu korudu ve savaşa hazır olduğunu gösterdi. ''Yuva yıkmak he, hele benimkini" diyerek Alev'e karşı savaş ilan etti.

Kızılcık Şerbeti dizisinin 31. bölüm fragmanında şoke eden sahne! Ömer karakteri diziden ayrılıyor mu? Ömer ölecek mi? - Resim : 3

Doğa ise Cemre bebeği babası Fatih'e göstermemekte kararlı. Doğa, "Fatih sen ben acımadın, benim de sana acımamı bekleme" dedi.

 

 

Kızılcık Şerbeti dizisinin 31. bölüm fragmanında şoke eden sahne! Ömer karakteri diziden ayrılıyor mu? Ömer ölecek mi? ile ilgili etiketler Kızılcık Şerbeti