Kızılcık Şerbeti dizisinden olay fragman! Doğa, Pembe'den intikamını fena alacak! "Bu evin hanımı da hakimi de benim!"

Show TV'de ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisinin 45. bölüm fragmanı yayınlandı. Doğa'nın Pembe'ye rest çektiği sahne dikkat çekti. Peki, Kızılcık Şerbeti dizisinin 45. bölümünde neler olacak? İşte fragmana damga vuran gelin-kaynana tartışması...

SHOW TV'de dün akşam 44. bölümü ile ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisi geceye damgasını vurdu. İlgiyle izlenen bölümün ardından 45. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanındaki sahneler izleyicilerde heyecan yarattı. 

Ajda Pekkan’ın şarkı söylediği sahne de fragmana damga vurdu. Bir davette Ertuğrul ile Kıvılcım’ı el ele gören Ömer neye uğradığını şaşırdı. Kocası Abdullah'ı Alev'e kaptıran Pembe, ailesini Doğa'dan ve onun ailesinden uzak tutmak isterken duyacağı bir gerçekle adeta yıkılacak. Geçtiğimiz bölümde Pembe, Fatih'e ''Doğa'yla evlenmeyeceksin. Eğer onunla evlenirsen sana sütümü helal etmem'' demişti. Doğa'nın Fatih'in metresi olarak kalmasını isteyen Pembe'nin hayalleri Doğa'nın nikah hamlesiyle yıkılacak.

Kızılcık Şerbeti dizisinden olay fragman! Doğa, Pembe'den intikamını fena alacak! "Bu evin hanımı da hakimi de benim!"

DOĞA İLE PEMBE ARASINDA KALAN FATİH'İ ZOR GÜNLER BEKLİYOR!

Pembe ile karşı karşıya gelen Doğa, Fatih ile evlendiğini açıklayacak. Pembe'ye adeta rest çeken Doğa, ''Fatih’in karısı oluyorum. Bu evden gidecek birisi varsa o da sensin. Çünkü bu evin hanımı da hakimi de benim. Alev gelene kadar tabi.'' diyerek Pembe'yi çıldırtacak.

Kızılcık Şerbeti dizisinden olay fragman! Doğa, Pembe'den intikamını fena alacak! "Bu evin hanımı da hakimi de benim!" ile ilgili etiketler Kızılcık Şerbeti