Kızılay'ın Ramazan öncesi düzenlediği programa destek yağdı!

Kızılay'ın Ramazan öncesi düzenlediği "Teşekkür ve Dayanışma Programı"nda toplam 51 milyon bağış toplandı. Forbes dergisinin belirlediği 2021'in en zenginleri listesinde ilk sırada olan Yıldız Holding’in sahibi Murat Ülker programda, 200 bin adet çocuk kolisi bağışladı. Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Ülker için, "Verdikçe arttığının kanıtı olan bir insan. Yıllardır Türkiye'nin en zengin insanı olarak listelerde yerini koruyor. Bizim de düzenli bir bağışçımızdır." dedi.

Kızılay, “Teşekkür ve Dayanışma Programı” ismiyle 6 saat süren bir canlı yayın programı düzenledi. Hayırseverler, Ramazan ayı öncesi bağışlarını canlı yayınlanan programla Kızılay’a emanet etti. Program süresinde Kızılay’a yapılan bağışların toplamı 51 milyon 200 bin TL’yi geçti.

Kızılay'ın Ramazan öncesi düzenlediği programa destek yağdı!

DÜNYA DAYANIŞMA İLE GÜZELLEŞİYOR

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, millet olarak Türkiye'nin hem yoklukta hem varlıkta paylaşmayı bildiğini belirterek, “Dünya, yardım ve dayanışma ile daha güzel bir yer oluyor. Milletimizin sessiz, mütevazı ve sakin örnek dayanışma ruhunun insanlığı da kurtaracağına inanıyoruz” dedi. Bu yılı “gönüllülük yılı” ilan ettiklerini tekrar vurgulayan Kınık, “Kızılayımız dünyanın dört bir yanında temsilcilikleri bulunan, üzerinde güneş batmayan bir iyilik imparatorluğu haline geldi. Her türlü zor şart altında dayanışmanın merkezi olan bir cemiyetiz. Gönüllülüğü teşvik edip yaygınlaştırmaya çalışıyoruz. Gönüllülüğün kalkınma için büyük bir güç olduğunu düşünüyoruz” dedi.

MURAT ÜLKER'DEN 200 BİN ADET ÇOCUK KOLİSİ

Programda bağışta bulunan isimler arasında Forbes dergisinin belirlediği 2021'in en zenginleri listesinde ilk sırada olan Yıldız Holding’in sahibi Murat Ülker de vardı. Ülker, 200 bin adet çocuk kolisi bağışladı.

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Ülker için, "Verdikçe arttığının kanıtı olan bir insan. Yıllardır Türkiye'nin en zengin insanı olarak listelerde yerini koruyor. Bizim de düzenli bir bağışçımızdır." ifadelerini kullandı.

Kızılay'ın Ramazan öncesi düzenlediği programa destek yağdı! ile ilgili etiketler Murat Ülker Yıldız Holding Türk Kızılayı Kerem Kınık bağış

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.