Kız arkadaşına laf atılınca sinirlendi! Bıçakların çekildiği kavgada feci şekilde can verdi...

Antalya Serik'te 21 yaşındaki Volkan Yılmaz isimli genç, kız arkadaşıyla birlikte geçerken kafede oturan Süleyman A. (24), Fikret D. (23) ve Ahmet A. (23) iddiaya göre laf attı. Laf atma sonrası sinirlenen Yılmaz, erkek arkadaşlarını da alıp kafeye gitti. İki grup arasında çıkan kavgada bıçaklar konuşunca 21 yaşındaki Yılmaz hayatını kaybetti.

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Merkez Mahallesi Atatürk caddesinde gece 01:30 sıralarında meydana geldi.

BIÇAK DARBESİ ALINCA YERE YIĞILDI

Edinilen bilgiye göre, Volkan Yılmaz ile S. A. (24) ve F. D. (23) arasında tartışma çıktı. Çıkan kavga sonrası kalbinden bıçak darbesi alan Yılmaz yere yığıldı. Olayı fark eden vatandaşlar 112 sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri ilk müdahalesinin ardından Serik Devlet Hastanesine götürülen Yılmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gencin öldürülmesi olayına karıştığı belirtilen S. A. ve F. D. gözaltına alındı. Yılmaz'ın cenazesi otopsi için Antalya adlı tıp kurumuna götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kız arkadaşına laf atılınca sinirlendi! Bıçakların çekildiği kavgada feci şekilde can verdi...

KIZ ARKADAŞIYLA GEÇERKEN LAF ATMIŞLAR

Feci olayın detayları da ortaya çıktı. Buna göre Volkan Yılmaz, kız arkadaşıyla geçerken kafede oturan Süleyman A. (24), Fikret D. (23) ve Ahmet A. (23) iddiaya göre laf attı. Kız arkadaşını eve bıraktıktan sonra arkadaşlarını da yanına alan Volkan Yılmaz, kafeye geldi.

BIÇAKLARLA SALDIRDILAR

Kafenin önünde Volkan Yılmaz ile bu 3 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü, taraflar birbirlerine bıçakla saldırdı. Yılmaz, kavga sırasında aldığı bıçak darbesi nedeniyle öldü.

 

Kız arkadaşına laf atılınca sinirlendi! Bıçakların çekildiği kavgada feci şekilde can verdi... ile ilgili etiketler Antalya Serik Kavga bıçak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.