Kıvanç Tatlıtuğ'dan sosyal medya itirafı!

Yakışıklı oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medyayı aktif kullanmadığını ve kendisiyle ilgili yazılanları da takip etmediğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü aktör Russell Crowe, Twitter hesabından "Kıvanç, çok iyi aktör” diye yazmıştı ve Tatlıtuğ da bu mesaja karşılık vermişti.

"ÇOK MUTLU OLDUM"

Oyuncu önceki gün eşi Başak Dizer'le birlikte bir tiyatro oyununu izlemeye gitti. Burada magazin muhabirleri kendisine Russel Crowe'un bu Tweet'ini sordu. Çok mutlu olduğunu söyleyen Tatlıtuğ "ben de kendisine cevap yazarak teşekkür ettim" dedi.

"SOSYAL MEDYA KULLANMIYORUM"

Magazin muhabirleri Tatlıtuğ'a sosyal medyada kendisiyle ilgili yazılanları takip edip etmediğini sorunca oyuncu, "Sosyal medyaya 40 yılın başında bir fotoğraf koyuyorum. Sonrasında da takibini yapmıyorum" cevabını verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan sosyal medya itirafı! ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Twitter Instagram Sosyal Medya Russell Crowe hesapları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.