Russell Crowe’dan yakışıklı oyuncuya övgü dolu sözler!

Çanakkale Savaşı’nın anlatılacağı bir filmde Atatürk rolü için Kıvanç Tatlıtuğ’a teklif gittiğini öğrenen dünyaca ünlü aktör Russell Crowe, sosyal medya hesabından Tatlıtuğ'a övgü dolu sözler söyledi.

Kıvanç Tatlıtuğ'a Atatürk rolünde oynaması için teklifi gittiği konuşuluyor. Haberi alan Oscar ödüllü oyuncu Russell Crowe’dan ilginç bir tweet geldi.

russell-crow-025856XI

"KIVANÇ, ÇOK İYİ AKTÖR”

Çanakkale Savaşı’nın anlatılacağı filmde Atatürk rolü için Kıvanç Tatlıtuğ’a teklif gittiğini öğrenen Russell Crowe, resmi Twitter hesabından "Kıvanç, çok iyi aktör” şeklinde tweet attı.

resim-032251FM

Kıvanç Tatlıtuğ da ünlü oyuncunun bu sözlerine kayıtsız kalmadı. Tatlıtuğ, Twitter hesabından Oscar ödüllü oyuncunun yeni yılını kutlayarak kendisi için söylediği güzel sözler için teşekkür etti.

resim-032305WI

Russell Crowe, senaryosunu Andrew Anastasios ve Andrew Knight'in yazdığı, yönetmenliğini kendisinin üstlendiği 2014 Avustralya, Türkiye ve ABD ortak yapımı Son Umut adlı filmde Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz ile birlikte rol almıştı.

Russell Crowe’dan yakışıklı oyuncuya övgü dolu sözler! ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Russell Crowe Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.