Kısmetse Olur yeniden başlıyor! Öykü Sertel sunacak, YouTube'da yayınlanacak!

Efsane program Kısmetse Olur, 5 yıl aranın ardından ekranlara geri dönüyor. 12 Aralık 2022'de YouTube üzerinden izleyicisiyle buluşacak olan Kısmetse Olur'un yeni sunucusu ise Öykü Sertel oldu.

Türk televizyonlarının unutulmaz yapımlarından olan ve hâlâ konuşulmaya devam eden Kısmetse Olur, yeni formatıyla yayına gelecek.

YOUTUBE'DA YAYINLANACAK

Sunuculuğunu deneyimli televizyoncu Öykü Serter’in üstleneceği 'Kısmetse Olur Aşkım Gücü' haftanın 6 günü saat 18.30’da YouTube'da izleyicisiyle buluşacak. Böylelikle Türkiye’de ilk kez, televizyonların en çok izlenen programlarından biri YouTube’a özel çekilerek yayın hayatını sürdürmüş olacak.

Kısmetse Olur yeniden başlıyor! Öykü Sertel sunacak, YouTube'da yayınlanacak!

Yüzde yüz yerli bir format olan Kısmetse Olur Aşkın Gücü, dünyanın 14 ülkesinde yayınlandıktan sonra seyircisinin yoğun isteği üzerine yeniden Türkiye’de!

 

Kısmetse Olur yeniden başlıyor! Öykü Sertel sunacak, YouTube'da yayınlanacak! ile ilgili etiketler Öykü Serter Kısmetse Olur
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.