'Kısmetse Olur' Didem ve Tuğçe'nin saç saça baş başa kavgası! İlk kez yayınlandı / VİDEO

Kısmetse Olur evinde Tuğçe ve Didem kavga etti. Kısmetse Olur Görmedikleriniz Duymadıklarınız'ın bugün yayınlanacak bülümde ; Didem ve Tuğçe kavgası güne damgasını vuracak. Gelinler evinde çıkan bu kavga, Adnan ve Emre’nin de karşı karşıya gelmesine neden olmuştu! Gelin adayının daha fazla hırpalanmasını istemeyen Adnan'ın Didem'i de alarak evi terk etmesiyle sonuçlanmıştı.

Kısmetse Olur'da, Görmedikleriniz ve Duymadıklarınız başlığı altında Emre ve Şehmus kavgası yayınlanmıştı. Emre ve Şehmus'un tekme tokat kavga videosunun etkisi daha geçmemişken bir olay yaratacak video daha geldi.

Didem’in üstüne gelmesinden sıkılan Tuğçe sonunda kendini tutamadı ve evde büyük bir kaos ortamı yaşandı.

Bu seferki video Tuğçe ve Didem kavgasının perde arkasını gösteriyor. Tuğçe ve Didem'in saç saça baş başa kavga ettiği video da sosyal medyada çok konuşulacağa benziyor. İşte Tuğçe ve Didem'in olay yaratan kavgasının videosu...

İŞTE O VİDEO

EN SON NELER OLDU, KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur 20 Mayıs Cumartesi günü heyecan ve gerilim dolu bir eleme bölümü ile izleyici karşısına çıktı Hafta boyunca tartışmaları ve kavgalarıyla gündeme gelen Melis ve İlkay arasında yine aile konu açıldı. İkili arasındaki gerginlik sonucu Melis, baygınlık gerçirdi. Melis'in bayılması bir anda herkesi korkuttu.Kısmetse Olur'da bu haftanın birincileri Farima ve İlkay oldu. Adaylar için kritik anlar gelmişti. Tüm adaylar evden elenmesini istediği kişiyi yazmak üzere oylamaya gitti. Yapılan oylama sonucunda ise elenmesi yönünde en çok oyu gelinler evinden Rabia, damatlar evinden ise Şerif oldu. Ancak zarftan çıkan 'eleme yok' yazısı tüm adayların yüzünü güldürdü.

asfdasfsa

Kanal D’nin sevilen yarışması Kısmetse Olur tüm heyecanıyla devam ediyor. Yaşadıkları ilişkileri ile sosyal medyada da çok konuşulan Kısmetse Olur çiftleri internette de çok aranıyor. Kısmetse Olur’da Adnan ile yaşadığı aşkla adından çokça bahsedilen Didem Delen kimdir merak ediliyor. Didem Delen kaç yaşında ve mesleği ne? Didem Delen yarışmanın ilk zamanlarında evlenip boşandığını gizlemiş bu nedenle Adnanla arası açılmıştı. Didem’in evli olduğunu ise Mehtap ortaya çıkarmıştı. Adnan bu durum karşısında Kısmetse Olur evinde olay çıkartmış ve sandalyeleri parçalamıştı.

DİDEM DELEN KİMDİR?

Kısmetse Olur yarışmacısı Didem Delen, 27 Aralık 1985 İstanbul doğumlu. Bir firmada halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Didem bir süre dublaj yapmış.

'Kısmetse Olur' Didem ve Tuğçe'nin saç saça baş başa kavgası! İlk kez yayınlandı / VİDEO ile ilgili etiketler Sosyal Medya Kısmetse Olur tuğçe didem saç saça baş başa kavga etti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.