'Kısmetse Olur' Şehmus ve Emre'nin büyük kavgası! İlk kez yayınlandı... / VİDEO

Kısmetse Olur Görmedikleriniz Duymadıklarınız'ın dün yayınlanan 2.Bölüm'ünde ; Emre ve Şehmus kavgası güne damgasını vurdu.

Kısmetse Olur Görmedikleriniz Duymadıklarınız'ın dün yayınlanan 2.Bölüm'ünde; Emre ve Şehmus kavgası güne damgasını vurdu.

Daha önce Şehmus'un diskalifiye olmasıyla sonuçlanan kavganın hiç yayınlanmayan görüntüleri ekrana getirildi.

İŞTE O KAVGANIN TAMAMI

Kısmetse Olur'un gelmiş geçmiş en büyük kavgalarından biri olan Emre ve Şehmus kavgasının televizyonda yayınlanmayan görüntüleri internette izleyiciyle buluştu.

asffasfa

EMRE UBEYLİ KİMDİR?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programının ilk sezon isimlerinden Emre Ubeyli, popülerliğini koruyor. Hazal Atabek ile ilişkisini sonlandıran Emre Ubeyli, İnstagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekiyor. 1993 yılında Ankara'da doğan Emre Ubeyli, Açık Öğretim Spor Yönetimi mezunudur ve Fitness Antrenörlüğü yapmaktadır. Yarışmacının mankenlik yaptığı söylenmektedir. Kısmetse Olur evinde gelin adaylarından Ayça ile olan birlikteliği izleyici tarafından oldukça desteklenmiş ancak olaylı şekilde ayrılmışlardır. Daha sonra eve dahil olan gelin adayı Hazal Atabek ile nişanlanmıştır.

'Kısmetse Olur' Şehmus ve Emre'nin büyük kavgası! İlk kez yayınlandı... / VİDEO ile ilgili etiketler Kavga Kısmetse Olur emre sehmus
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.