Kısmetse Olur Aşkın Gücü başvuru formu

Kısmetse Olur Aşkın Gücü başvuru formu detayları belli oldu. Haftanın 6 günü Youtube platformu üzerinden canlı olarak yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü başvuru nasıl yapılır sorusuna yeni adaylar yoğun ilgi göstermektedir.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü başvuru formu için detaylar netlik kazandı. Haftanın 6 gününde Youtube platformu üzerinden Öykü Serter’in sunumuyla gerçekleştirilen Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışması yoğun ilgi görmektedir.

Uzun bir aranın ardından yeniden izleyicisinin karşısına yeni formatıyla çıkan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında erkek ve kadın adaylar arasında sadece 1 çift zirvede yer alacak ve müthiş ödüllerin sahibi olacak. 2015 yılında Kanal D ekranlarında 3 senelik bir serüven boyunca izlenme rekorları kıran Kısmetse Olur yarışması yeni formatında Kısmetse Olur Aşkın Gücü adı ile Youtube platformunda yayına başladı.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Başvuru Nasıl Yapılır?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasına katılmak için başvuru formu doldurmak yeterlidir. Bunun için https://askingucu.com adlı internet sitesi üzerinden Kısmetse Olur Aşkın Gücü başvuru formu doldurulmalıdır.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü başvuru formu

Başvurunuzu gerçekleştirmeden hemen önce aydınlatma metnini okumanızda yarar bulunmaktadır. Bunun hemen ardından da sizden istenilen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra “Başvur” butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Başvuru Şartları

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasına katılabilmeniz için T.C. vatandaşı ve 18 yaşını doldurmanız yeterlidir. Kendine güvenen, boyuna posuna, yakışıklılığına ve güzelliğine güvenen herkes bu yarışmaya katılabilmektedir.

Yarışma için özel bir şart kesinlikle bulunmamaktadır.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü başvuru formu ile ilgili etiketler Merve Demirbilek Kısmetse Olur
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.