Kısa süreli evlilik 5 dakikada bitti! Merve Boluğur ile Mert Aydın boşandı

İlk evliliğini şarkıcı Murat Dalkılıç'la yapan 35 yaşındaki oyuncu Merve Boluğur, ikinci evliliğini ise 2 Ekim'de DJ Mert Aydın'la yapmıştı. Merve Boluğur sevgili olduktan çok kısa süre nikah masasına oturduğu Mert Aydın'dan anlaşmalı olarak boşandı. İkili evliliklerinde 2'nci ayı göremedi.

2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı'nda görkemli bir törenle nikah masasına oturan oyuncu Merve Boluğur ile aynı yaştaki sevgilisi DJ Mert Aydın kısa süreli evliliklerini sonlandırma kararı almışlardı. Merve Boluğur boşanma haberlerinin ardından sosyal medya hesabından "Olmadı teşekkürler. Hayat bu. Mert'e de mutluluklar. Güzel günlerimiz için teşekkürler" açıklamasını yapmıştı. 

merve boluğur - mert aydın

TEK CELSEDE BOŞANDILAR


Merve Boluğur, Murat Dalkılıç'la da boşandığı yerde bugün Beykoz Adliyesi’nde Mert Aydın'dan tek celsede boşandı. Boşanma davasına babasıyla birlikte katılan Boluğur adliye çıkışı muhabirlerin sorularına “Yanımda babam var lütfen soru sormayın, rahatsız kendisi” şeklinde yanıt vererek konuşmaktan kaçındı. Adliyeden avukatı ile birlikte çıkan Aydın ise “Olmadı yürütemedik. Merve’ye her şey için çok teşekkür ederim...” ifadelerini kullandı.

Kısa süreli evlilik 5 dakikada bitti! Merve Boluğur ile Mert Aydın boşandı - Resim : 2

EVLİLİKLERİ SADECE 53 GÜN SÜRDÜ

Merve Boluğur ile müzisyen Mert Aydın'ın evliliği sadece 53 gün sürdü. Her yerde el ele göz göze olan çift, geçtiğimiz hafta boşanma kararı almıştı. İkili, anlaşmalı olarak yollarını ayırdı. Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşma 5 dakikada sonuçlandı. 2 Ekim'de nikah masasına oturan Boluğur ve Aydın'ın evliliği ikinci ayını doldurmadan sona erdi.

 

AYNI YERDE MURAT DALKILIÇ'TAN BOŞANMIŞTI...

Merve Boluğur, 24 Ağustos 2015'te Adile Sultan Yalısı'nda görkemli bir törenle evlendiği şarkıcı Murat Dalkılıç ile evliliğini 2 yıl sonra bitirmişti. Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç, Beykoz 1.Aile Mahkemesi'nde görülen davayla 11 Eylül 2017'de boşanmıştı. Çiftin 2’nci evlilik yıldönümlerini kutlamaya 1 hafta kala boşanma kararı aldığı öğrenilmişti.

MERVE BOLUĞUR - MURAT DALKILIÇ

 

 

 

Kısa süreli evlilik 5 dakikada bitti! Merve Boluğur ile Mert Aydın boşandı ile ilgili etiketler Merve Boluğur Mert Aydın boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.